![]() |
Citat:
Chiar zilele trecute copilul meu se uita la niste desene animate cu "copii stelelor.. o tampenie de desen de spaat creierul copiilor, in zece minute am vazut o multime e simboluri new-age de la stele, curcubeu, fulgere.. pana si caii apocaliptici erau prezenti! (Cand gasesc postez ceva despre stele... un citat interesant) |
..gasit.
Descoperire cereasca aratata in vis Sfantului Ioan de Kronstadt " Si iarasi am mers mai departe si am intrat intr-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar staretul m-a oprit: ,, Nu trebuie! Aici este uraciunea pustiirii! “. Acea biserica era tare mohorata. Pe masa din altar – stea peste stea; in jur ardeau lumanari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin de ceva rau mirositor; prescurile – insemnate cu stele; in fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol o femeie, o femeie, rosie toata, cu stea in frunte striga de rasuna biserica: ,, Sunt libera! “. Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia incepura sa alerge ca niste smintiti in jurul prestolului, sa strige, sa suiere, sa bata din palme si sa cante cantece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamantul s-a cutremurat si biserica s-a prabusit; si femeia si oamenii aceia si preotul s-au pravalit cu totii in adancul beznei, in abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie! Am privit inapoi. Staretul se uita si el la ceva m-am uitat si eu. ,, Parinte, spune-mi ce-i cu aceasta infricosatoare biserica? “. ,, Acestia sunt cetatenii universului, ereticii, cei care au parasit Sfanta si Soborniceasca Biserica si au acceptat innoirile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; intr-o astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te impartasesti! “. M-am infricosat zicand: ,, Doamne, vai noua, ticalosilor – moarte! “. Staretul m-a linistit insa, spunandu-mi: ,, Nu te scarbi, ci roaga-te! “. Si iata, am vazut o multime de oameni care se tarau, chinuiti de o sete cumplita, iar pe frunte aveau stele. Cand ne-au zarit, au inceput sa strige: ,, Sfinti Parinti, rugati-va pentru noi. Tare greu ne este si nu putem sa ne rugam. Tatii si mamele noastre nu ne-au invatat Legea lui Dumnezeu. N-avem nici numele lui Hristos. N-am primit Sfantul Mir, nici pe Duhul Sfant, iar semnul crucii l-am refuzat! “. Si au inceput sa planga." |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Eu ma indoiesc de vis,nu de Sfant!
Citat:
Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura ? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise. Dar ai sa ma intrebi : " Parinte, poate a vrut Dumnezeu in viata mea sa-mi arate o vedenie ceva, un vis, n-ar fi pacat ca eu nu am crezut ? Poate sa fie ceva adevarat. Oare nu-i pacat ca eu refuz un semn de la Dumnezeu ? " Nu-i pacat. Doamne fereste ! Dumnezeu, care fericeste pe cei smeriti, niciodata nu se supara cand si fac lucruri din smerenie, ca nu se socotesc vrednici de a vedea ingeri. Ai vazut Sfantul Isaac Sirul ce spune ? Mai de folos iti este, omule, sa-ti vezi pacatele tale, de mii de ori, decat sa vezi ingeri. Si mai departe : mai de folos iti este sa plangi un ceas penrtu pacatele tale, decat sa vezi ingeri si sa invii morti cu rugaciunea, sau sa faci minuni ! Sa avem smerenia aceea de care zicea marele Prooroc David : Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea. Sa ne vedem pacatele si sa le plangem ! Asta-i pozitia care nu te duce la cadere niciodata. Iar cei ce-au vazut ingeri, i-au inselat diavolii, i-au dus in pierzare. Sfantul Ioan Scararul spune asa in cuvantul trei din " Scara " : Dracii slavei desarte, pe cei slabi de minte, i-a facut prooroci - ca el o sa se laude ca este prooroc, ca a vazut vedenii -, iar cela ce tutror visurilor si vedeniilor nu crede, filosof duhovnicesc este. |
Citat:
http://ioandekronstadt.wordpress.com/viata/ (link pt Melissa) |
Citat:
Daca altii au preluat Steaua lui David (hexagrama), nu inseamna ca Steaua lui David este un semn ocult.Asa cum si daca Crucea au preluat-o satanistii (intoarsa sau crucea lui Petre),nu inseamna ca ea este simbol satanist! |
Citat:
|
Citat:
La inceput a fost simbol egiptean al planetei saturn (care in esoterism este asociata lui satan). Acum este folosit in ocultism. http://www.angelfire.com/journal2/wa...yer/mark2.html (din nefericire nu prea exista surse ortodoxe documentate) Melissa, stiu ca tu ai convingerile tale, nu incerc sa ti le schimb, considera ca scriu pt ceilalti - ca in fond chiar asta fac . (Aceeasi problema se poate pune in ce priveste zvastica, care originar era un simbol pozitiv etc.. nu?) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:14:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.