![]() |
Citat:
Apropo, pe tine ce raționament te-a dus la negarea lui Dumnezeu, că m-a apucat curiozitatea? :4: |
Citat:
o sa fim o planeta de barbosi ;) nu a existat un rationament. a fost o lupta de durata . |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Boierului necredincios, nu de suferinta orfanului ii pasa, ci ca sa-si autojustifice necredinta, a intrebat ironic: “ Cum se poate ca un Creator cu "atata iubire" sa vada astfel de lucruri si alte si alte suferinte, si sa nu faca nimic sa le indrepte?” Si din mijlocul unei taceri indelungate, se auzi un glas: “Am facut ceva. Te-am facut pe tine”. In esenta, asta i-a zis si copilul si e valabil pt. toti. |
Citat:
|
Citat:
greseala credinciosilor este ca au impresia ca devii ateu pentru un motiv, sau in urma unui eveniment nefericit. o fi. dar in cazul meu a durat cativa ani.timp in care am cautat. |
Citat:
lupte sunt multe, iar razboiul va dura toata viata. am mai spu ca nu cred ca voi un ateu veritabil niciodata. dar nu se stie niciodata. |
Citat:
|
Citat:
la care, evident, am cautat raspunsuri. nu stiu daca exista atei perfecti. cu siguranta eu nu sunt. dar crestini perfecti exista? imi aduc aminte de o discutie cu un bun prieten, care acum e duhovnic la o manastire de maici din Moldova, care imi spunea: mai, la cata invatatura avem noi la dispozitie, fata de stramosii nostrii, ar trebui sa zburam ca ingerii... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:09:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.