Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Medicul - un dusman al omului? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11976)

Dumitru73 24.01.2011 18:39:14

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 327569)
Medicii nu sunt dusmani ai omului, dimpotriva au fost luminati de Divinitate sa ajute oamenii, dar sunt putini care o fac cu pasiune , mai multi o fac pt bani, ca pe orice meserie fara sa puna suflet.Ati vazut cazul unui medic excelent care a operat mii de oameni si la batranete a ramas fara nimic , locuind intr una din camerele din spitalul in care a vindecat atatia oameni.Trist!

intradevar foarte trist. problema este mesajul pe care il transmite, fara sa vrea, acest caz tinerilor medici.

codana 24.01.2011 18:40:25

salut,glykys

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 327597)
Imagineaza-ti ca o colega de a mea avea un inceput de pneumonie si doctorita a trimis-o sa isi faca ecografie, ca poate o fi gravida! :76: Sau mie mi s-a spus ca am hepatita, cand aveam, de fapt, o tulburare gastro-intestinala... :29:

ceea ce arata ca medicii si medicina nu sunt buricul pamantului.trebuie priviti ca simpli oameni,tratati ca atare,ajutati si sprijiniti sa-si faca meseria atat cat stiu si nu priviti ca fiind mici dumnezei.la randul lor,trebe sa explice omului de ce face asa si nu asa si important sa-i explice riscurile,evident, dupa stiinta sa.oricum,cu toate carentele pe care le au, io nu-i consider dusmanul omului.

glykys 24.01.2011 18:47:00

Ei, dar mai sunt si medici buni pe lumea asta... Nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Dupa cum am mai spus, sa ne rugam sa ne scoata Dumnezeu in cale oameni si medici buni, la nevoie!

camy_d 24.01.2011 18:49:28

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 327597)
Imagineaza-ti ca o colega de a mea avea un inceput de pneumonie si doctorita a trimis-o sa isi faca ecografie, ca poate o fi gravida! :76: Sau mie mi s-a spus ca am hepatita, cand aveam, de fapt, o tulburare gastro-intestinala... :29:

A mai fost un caz foarte cunoscut în orașul meu, o profesoară se chinuia să facă copii, dar pierdea sarcina de fiecare dată. S-a dus la acel medic celebru, care a ajutat-o pe femeia aceea bătrână să nască și a reușit și ea. Toate bune și frumoase, dar acea profesoară la câteva zile după naștere a făcut un chiag de sânge și a murit. Am înțeles că asta fiindcă nu i s-au făcut analizele, să vadă dacă organismul ei suportă cezariana. Foarte trist. :2:

Dumitru73 24.01.2011 18:56:41

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 327610)
A mai fost un caz foarte cunoscut în orașul meu, o profesoară se chinuia să facă copii, dar pierdea sarcina de fiecare dată. S-a dus la acel medic celebru, care a ajutat-o pe femeia aceea bătrână să nască și a reușit și ea. Toate bune și frumoase, dar acea profesoară la câteva zile după naștere a făcut un chiag de sânge și a murit. Am înțeles că asta fiindcă nu i s-au făcut analizele, să vadă dacă organismul ei suportă cezariana. Foarte trist. :2:

daca nu a suportat cezariana, nasterea normala cu atat mai putin ar fi suportat-o.
oricum e trist cand auzi ca o femeie care s-a chinuit sa faca un copil, moare in urma sarcinii.

camy_d 24.01.2011 19:02:22

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 327615)
daca nu a suportat cezariana, nasterea normala cu atat mai putin ar fi suportat-o.

Dar n-ar fi făcut cheag.

Dumitru73 24.01.2011 19:08:00

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 327618)
Dar n-ar fi făcut cheag.

poate ...
nu avem de unde sti.
probabil ca fiecare avem exemple nefericite legate de medici.
dar ce ne-am face fara ei?

codana 24.01.2011 19:11:03

salut,dumitru73

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 327624)
poate ...
nu avem de unde sti.
probabil ca fiecare avem exemple nefericite legate de medici.
dar ce ne-am face fara ei?

dar ei ce ar face fara noi?

Dumitru73 24.01.2011 19:13:36

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 327625)
dar ei ce ar face fara noi?

nu ar mai fi medici, ci altceva :)

camy_d 24.01.2011 19:15:56

Sunt și mulți medici buni, orbul cu întrebarea a găsit Brăila.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:23:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.