Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Nevoie de ajutor urgent (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12039)

Mihnea Dragomir 30.01.2011 13:08:04

Poate o ajută Sf Agnes, o frumoasă adolescentă care a promis că va fi mireasa lui Cristos, dar pe care un tânăr puternic și concupiscent o dorea pentru plăcerea lui:
http://www.catholic.org/saints/saint.php?saint_id=106

Pe mulți și pe multe le-a ajutat și Sf Ecaterina din Alexandria:
http://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_of_Alexandria

dobrin7m 30.01.2011 13:26:38

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 329970)
Va multumesc mult pentru raspunsuri. tin foarte mult la ea, as face aproape orice, numai sa nu aiba de suferit. astept si alte propuneri de sfinti la care sa ma rog, doar sa aiba Dumnezeu grija de ea. Doamne ajuta.

Rugaciunea din suflet cu iubire si smerenie. Si un simplu Doamne milueste pe... lucreaza daca e facut cu umilinta si smerenie catre Bunul Dumnezeu. Dar fara rugaciunile fetei cam greu. Indeamn-o sa se roage si ea mult si vei vedea ca i se lumineaza mintea. Neaparat sa se roage si ea. Sa spuna Tatal nostru si Doamne milueste ca nu toate se fac dintr-o data. Se cere timp. Ca daca o pui sa faca acatiste cu numar se sperie si renunta. Nadejde sincera la Dumnezeu si toate se deslusesc. Dumnezeu si Maica Domnului sa ajute tie si prieteni tale.

gabriel 30 30.01.2011 13:43:55

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 329747)
Vreau sa apelez la userii mai experimentati si mai imbunatatiti in privinta rugaciunii. am o prietena buna, care de o perioada a cunoscut un baiat. ei inca nu sunt impreuna, dar ei ii place de el. problema este ca el este una dintre cele mai rele persoane posibile, a vazut si ea, au avertizat-o toti prietenii. el are o iubita, dar isi bate joc de toate. vroiam sa stiu ce acatiste sa citesc ca sa vada ea cu adevarat de ce e el in stare. m-am rugat la maicuta noastra si ea a hotarat sa nu-l mai caute, dar el o cauta mereu. vreau sa precizez ca el a mai incercat sa violeze o fata de 13 ani, dar ei i-a fost frica sa depuna plangere pt ca a amenintat-o. va rog spuneti-mi la ce sfant sa ma rog. Stiu ca o sa primesc ajutor, exista ingeri pe forum. Doamne ajuta.

Pe bune daca eu mai inteleg ceva!!! Nu vad ROSTUL acestui topic...Iara ma repet: pai din cate ai spus tu aici rezulta ca ei II PLACE !!!!!!!!! de el si vrea sa fie impreuna cu EL,nu???? Da. E cumva sechestrata???..tinuta impotriva vointei ei sa stea cu el ??? Nu!!!! E DE BUNAVOIE!!!!! Pai si atunci,nu inteleg ce vrei tu. Vrei sa ii desparti sa ce ??? Daca asa au hotarat EI de comun acord,nu stiu de ce te bagi tu in treaba lor. Cu ce drept ???

simona 30.01.2011 14:40:01

spera si nu dejnadajdui

Citat:

Vreau sa apelez la userii mai experimentati si mai imbunatatiti in privinta rugaciunii. am o prietena buna, care de o perioada a cunoscut un baiat. ei inca nu sunt impreuna, dar ei ii place de el. problema este ca el este una dintre cele mai rele persoane posibile, a vazut si ea, au avertizat-o toti prietenii. el are o iubita, dar isi bate joc de toate. vroiam sa stiu ce acatiste sa citesc ca sa vada ea cu adevarat de ce e el in stare. m-am rugat la maicuta noastra si ea a hotarat sa nu-l mai caute, dar el o cauta mereu. vreau sa precizez ca el a mai incercat sa violeze o fata de 13 ani, dar ei i-a fost frica sa depuna plangere pt ca a amenintat-o. va rog spuneti-mi la ce sfant sa ma rog. Stiu ca o sa primesc ajutor, exista ingeri pe forum. Doamne ajuta.

Buna ziua, eu am avut o problema in trecut cu fiul meu si am fost sfatuita sa ma rog SFANTULUI IOAN RUSUL.Timp de 40 de zile am citit acatistul sfantului iar in urmatoarele zile copilul meu sa intors acasa.Va sfatuiesc sa citit Viata acatistul si Paraclistul Sfantului Ioan Rusul, sfantul impreuna cu MAICUTA DOMNULUI va vor ajuta,DOAMNE-AJUTA!

simona 30.01.2011 14:47:16

Citat:

În prealabil postat de gabriel 30 (Post 329991)
Pe bune daca eu mai inteleg ceva!!! Nu vad ROSTUL acestui topic...Iara ma repet: pai din cate ai spus tu aici rezulta ca ei II PLACE !!!!!!!!! de el si vrea sa fie impreuna cu EL,nu???? Da. E cumva sechestrata???..tinuta impotriva vointei ei sa stea cu el ??? Nu!!!! E DE BUNAVOIE!!!!! Pai si atunci,nu inteleg ce vrei tu. Vrei sa ii desparti sa ce ??? Daca asa au hotarat EI de comun acord,nu stiu de ce te bagi tu in treaba lor. Cu ce drept ???

De multe ori este nevoie de ajutorul celor din jur pentru a deschide ochii,fiul meu a trecut prin asa ceva. a lasat tot in urma , servici , familie,prieteni pentru a sta cu cea care credea ca il iubeste dar dupa mult timp cu ajutorul sfintilor si-a dat seama de greseala.Iar prietenul ei nu face nimic rau, doar vrea sa se roage pentru luminarea mintii.DOAMNE-AJUTA!

simona 30.01.2011 14:49:48

[quote=simona;330024]Buna ziua, eu am avut o problema in trecut cu fiul meu si am fost sfatuita sa ma rog SFANTULUI IOAN RUSUL.Timp de 40 de zile am citit acatistul sfantului iar in urmatoarele zile copilul meu sa intors acasa.Va sfatuiesc sa citit Viata acatistul si Paraclistul Sfantului Ioan Rusul, sfantul impreuna cu MAICUTA DOMNULUI va vor ajuta.Va puteti ruga si SFANTULUI CIPRIAN, DOAMNE-AJUTA!

simona 30.01.2011 14:51:57

spera si nu dejnadajdui

[quote=simona;330030][quote=simona;330024]Buna ziua, eu am avut o problema in trecut cu fiul meu si am fost sfatuita sa ma rog SFANTULUI IOAN RUSUL.Timp de 40 de zile am citit acatistul sfantului iar in urmatoarele zile copilul meu sa intors acasa.Va sfatuiesc sa citit Viata acatistul si Paraclistul Sfantului Ioan Rusul, sfantul impreuna cu MAICUTA DOMNULUI va vor ajuta.Va puteti ruga si SFANTULUI CIPRIAN, DOAMNE-AJUTA!

Langu 30.01.2011 15:01:22

Citat:

Roaga-te la sfantul prostiei,poate pleaca si va vine mintea la cap.Am trecut deja pragul varstei care separa tineretea de batranete(trupeasca vorbind) insa nu inteleg de ce marea majoritate va lasati supuse "smecherilor" in loc sa apreciati un om cu buna masura.De moment raman la cele afirmate de marele Eminescu.Orice rugaciune ai face,in final se aplica proverbul "Cine da cu capul de pragul de sus, il vede pe cel de jos",deci las-o sa dea cu capul.Faptul ca el n-o lasa,este pt.ca,noi "barbatii" avem muschi,suntem tari si duri si trebuie sa demonstam neaparat asta.

Miha-anca 30.01.2011 15:16:27

Intrebarea este, ce varsta are fata? Daca e minora, e bine ca are cineva grija de ea.
Nu credeti ca relatiile intime ar trebui sa incepa DUPA cununia la biserica? Oare ne-am salbaticit chiar intr-atata, incat am inceput sa-i imitam pe caini: oriunde, oricand si cu oricine?!?
Il felicit pe initiatorul acestui topic, ca nu este indiferent fata de aproapele lui.
Poti citi Acatistul Sf. Nicolae, Mare Facator de Minuni.

Langu 30.01.2011 15:38:17

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 330044)
Intrebarea este, ce varsta are fata? Daca e minora, e bine ca are cineva grija de ea.
Nu credeti ca relatiile intime ar trebui sa incepa DUPA cununia la biserica? Oare ne-am salbaticit chiar intr-atata, incat am inceput sa-i imitam pe caini: oriunde, oricand si cu oricine?!?
Il felicit pe initiatorul acestui topic, ca nu este indiferent fata de aproapele lui.
Poti citi Acatistul Sf. Nicolae, Mare Facator de Minuni.

Mare dreptate ai,rebuie sa fii o persoana fericita,inca mai traiesti in prima jumatate a secolului trecut.Azi,cu un pahar de vin,o tigara cu componentele necesare,si multe alte alea cum ar zice mama,cununia e facuta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:06:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.