![]() |
Citat:
Ia-o mai usor.Sf.Cruce poart-o in inima sufletul tau si insemneaza-te cu ea in fiecare zi. |
Citat:
|
tricesimus, dacă ești așa mare cunoscător de Scripturi, cred că îți amintești cuvintele Mântuitorului: „Felul vostru de vorbire să fie da, da, și nu, nu!”
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
P.S: Este o "cruce de la Dozule" în avatarul dv, sau mi se pare ? |
Daca e sa vorbim de respectarea traditiei -- parerea mea este sa se respecte traditia romaneasca in orice caz. Curcea cu trei brate este traditie ruseasca/slava.
|
Eu as adauga o cruce intre maimutoii existenti si care chatuiesc despre ortodoxie.
Crucea de una singura este doar o bucata de lemn daca nu exista si credinciosii IN DIALOG. |
Mai degraba seamana a doi oameni de zapada,care sporavaiesc...
Crucea este o idee buna,dar poate fi si un avatar cu chipul Lui Iisus,de exemplu! Sau uitati,ce avatar frumos are Doriana,o cruce tridimensionala,intre nori...sugestiv... |
Citat:
Mie mi-ar place o cruce sau o iconita, in jurul careia se se uneasca niste maini. Adica sa fie exprimata solidaritatea crestina, faptul ca este un loc de intalnire a unor oameni (chiar si ne-ortodocsi). Si poate sa aibe forumul si un hram, un nume concret. P.S Maiumutoii aia reprezinta o adunare de oameni de mai multe "culori". In cazul nostru culorile ar insemna confesiunile. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:09:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.