anna21 |
07.02.2011 00:54:56 |
Citat:
În prealabil postat de caty_deea
(Post 334249)
Multumesc Ana pt informatii.Oricum in nici un caz nu am vrut sa mint frumos.Efectiv poate ca in clipa aia am empatizat cu Ramona(mamica).chiar daca nu am pierdut vreun copil,si asa am simtit.Probabil mintea mea a refuzat sa creada ca un astfel de copil nu se mantuieste
si mi.am impus sa cred ceva care din cate spui tu era fals
|
Caty, eu am avut cosmaruri dupa ce am citit threadul si am vazut ecografia.
Tocmai de aceea, mi se pare de prost gust sa brodezi o mitologie pe langa o tragedie ca aceasta. (nu ma refer la tine, vorbesc la modul general).
Oamenii isi feresc mintea de a constientiza gravitatea faptului si se ascund dupa imagini si cuvinte.. incearca sa se auto-mangaie, sa se protejeze,intr-un fel. Chiar daca este de inteles ca mama sa procedeze astfel, sa incepem toti sa vorbim despre ingerasi tradeaza lipsa de maturitate emotionala, neintelegerea sau neluarea in serios a situatiei..
Cred ca e foarte gresit.
Mangaierea si vindecarea o gasim doar la Hristos (pe care-L gasim in Biserica).. nu in alta parte.
Acolo o va gasi si mama.
(PS. Nu ma pot abtine: sper sa citeasca si sa inteleaga ceva din aceasta poveste si cele care sustin ca fertilizarea in vitro este acceptabila - au fost discutii pe forum. Cred ca astfel de practici sunt hidoase)
|