Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Minune!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12123)

Mihnea Dragomir 06.02.2011 01:04:41

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 333800)
Si ce va determinat sa credeti ?

Am să vă răspund pe privat.

Melissa 06.02.2011 01:06:56

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 333801)
Am să vă răspund pe privat.

ok,multumesc :105:

camy_d 06.02.2011 12:32:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 333682)
camy ... s-a vorbit pe forum despre toate "minunile" enumerate de tine.
iti inteleg credinta si o respect.
darr ... vezi tu, nici una nu este o minune in sens real.
fiecare poate fi contestata, intr-un fel sau altul.

Fiecare...chiar fiecare? Contestă, să zicem, aghiazma!

calator prin ploaie 06.02.2011 14:36:23

Minuni se petrec in fiecare clipa...Pe unele le remarcam, altele ...ne scapa...Eu am convingerea aceasta, deoarece am experimentat una uluitoare cu o vindecare subita, a unei maini bolnave, minune produsa dupa ce m-am rugat intens la o anume icoana....Mi s-a vindecat mana in aprox 2-3 ore, dupa ce incercasem nenumarate tratamente cam 2 ani...Si sirul ar mai putea continua...Cum sa contestam minunile biblice cand in viata noastra plebee , le traim dar nu mereu le....stim "vedea"....Doamne ajuta!

camy_d 06.02.2011 14:52:17

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333907)
Minuni se petrec in fiecare clipa...Pe unele le remarcam, altele ...ne scapa...Eu am convingerea aceasta, deoarece am experimentat una uluitoare cu o vindecare subita, a unei maini bolnave, minune produsa dupa ce m-am rugat intens la o anume icoana....Mi s-a vindecat mana in aprox 2-3 ore, dupa ce incercasem nenumarate tratamente cam 2 ani...Si sirul ar mai putea continua...Cum sa contestam minunile biblice cand in viata noastra plebee , le traim dar nu mereu le....stim "vedea"....Doamne ajuta!

Mulți creștini pot spune că au trăit o minune, chiar mulți de pe forum.

Dumitru73 06.02.2011 18:48:43

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333851)
Fiecare...chiar fiecare? Contestă, să zicem, aghiazma!

am mai dat de doua ori un exemplu in acest sens.
dar in ce consta si cum se manifesta sfintenia agiazmei?
e o intrebare pentru copii, dar as vrea sa stiu ce crezi tu.

calator prin ploaie 06.02.2011 19:05:50

Ar fi interesant cred, pentru toti, sa stim ce minuni au trait cei de pe forum...

camy_d 06.02.2011 19:07:35

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 334036)
am mai dat de doua ori un exemplu in acest sens.
dar in ce consta si cum se manifesta sfintenia agiazmei?
e o intrebare pentru copii, dar as vrea sa stiu ce crezi tu.

Dă un copy paste, chiar m-ai făcut curioasă :21:

Melissa 06.02.2011 19:11:13

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333674)
- cu aceeași lingură se împărtășesc și bolnavii și oamenii sănătoși și totuși nimeni n-a făcut nici măcar un herpes după împărtășanie;

Nu putem spune asta,pentru ca nu stim,nu ii vedem pe toti care se impartasesc..Problema este ca nu cumva sa se fi transmis alte boli contagioase.A mai fost o discutie pe forum pe tema asta.(un off-topic la Produse de Igiena)Pe scurt, exista oameni care pentru protectie, ori refuza Sfanta Impartasanie, ori isi aduc lingurita de acasa.Mai mult, sunt preoti care clatesc linguritele sau practica metoda "fiecare cu lingurita lui".
Citat:

- iei apă de la chiuvetă, citește preotul niște rugăciuni și apoi apa (adică aghiazma) nu se mai strică;

Mie mi s-a imputit chiar intr-o sticla.( OI FI EU MAI PACATOASA)
Citat:

- anafura nu se strică și nu mucegăiește (nici după ani), dar dacă lași o bucățică de pâine câteva zile, în aceleași condiții ca și anafura, mucegăiește;
-

Mie deseori mi s-a mucegait,dupa cateva zile.De aceea nici nu mai aduc acasa, ca nu-mi place sa o arunc.(IDEM)
Citat:

-- de Paști se aprinde singură Lumina Sfântă la Ierusalim, în Biserica Sf. Mormânt;
-

Despre acest subiect exista o explicatie stiintifica : utilizarea fosforului alb,care in contact cu oxigenul din aer, se aprinde "din senin",face flacara, la interval cam de jumatate de ora dupa ce a fost pulverizat.Dar asta nu explica desigur, de ce flacara NU ARDE.Deci exista dovezi si multe marturii care spun ca in primele minute, poti pune flacara pe maini, pe fatza, etc,pt ca NU TE ARDE.

Dumitru73 06.02.2011 19:15:38

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 334047)
Dă un copy paste, chiar m-ai făcut curioasă :21:

dar nu mi-ai raspuns la intrebare :)
eu risc acum, pentru ca data trecuta cand am pus o astfel de intrebare am fost facut satanist ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:24:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.