Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce se cuvine să facem pentru a ne vindeca de patimi? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12163)

Dumitru73 09.02.2011 19:57:59

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 335365)
Dragul meu Raoul...ase bine stai la capitolu teorie!!!!

poate nu stie ce inseamna cu adevarat patima.

colaps3 09.02.2011 19:59:49

Citat:

Dar ce te iei dom'le de om? Și-a expus ideea sa, una pertinentă și validă. Îi cunoști tu viața personală ca să poți spune că nu excelează și la partea practică ?

calator prin ploaie 09.02.2011 20:00:00

ba cred ca stie....este un "impatimit" in a trece examenele pe ochi frumosi (ca ii are !)....

calator prin ploaie 09.02.2011 20:01:06

Citat:

În prealabil postat de colaps3 (Post 335370)
Dar ce te iei dom'le de om? Și-a expus ideea sa, una pertinentă și validă. Îi cunoști tu viața personală ca să poți spune că nu excelează și la partea practică ?

Te ofuschezi degeaba...asta i-am zis-o si in privat, plus altele...ca asa fac doi amici !

Raoul 09.02.2011 20:08:51

Citat:

Unde vrei sa bati? De unde stii ce practic si ce nu?

calator prin ploaie 09.02.2011 20:14:39

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 335377)
Unde vrei sa bati? De unde stii ce practic si ce nu?

Nu e vb de ce practici ori nu....vb la modul general, exact cum exprimasem in scurtul nostru dialog privat...Iar vantul duce spre....afirmatii...hehehe

iulyaan 09.02.2011 20:14:58

lacrimi multe,rugaciune sincera si indrumarea permanenta din partea unui dohovnic.

Raoul 09.02.2011 20:15:24

Citat:

În prealabil postat de colaps3 (Post 335370)

Majoritatea cauta slava desarta,in fata oamenilor... Pai oare trebuie sa scriu aici daca de exemplu postesc intr-o zi? Sau cand spun o rugaciune? Ori cand merg la biserica? Asa rar cum le fac pe toate astea... dar macar ma straduiesc. Stie Dumnezeu mai bine,oare El nu ma vede?

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 335367)
poate nu stie ce inseamna cu adevarat patima.

Poate ca am fost si eu in fundul iadului odata... (ma stie Dumnezeu mai bine). Am fost si sunt mai pacatos decat ti-ai putea tu imagina. Asa ca nu intamplator am postat acea indrumare: post,rugaciune,Sf. Liturghie,spovedanie...

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 335380)
Nu e vb de ce practici ori nu....vb la modul general, exact cum exprimasem in scurtul nostru dialog privat...Iar vantul duce spre....afirmatii...hehehe

Pana la urma cu totii stam mai bine cu teoria decat cu practica,nu? Are cineva curajul sa afirme contrariul cu privire la el?

calator prin ploaie 09.02.2011 20:18:04

Raoul
Majoritatea cauta slava desarta,in fata oamenilor... Pai oare trebuie sa scriu aici daca de exemplu postesc intr-o zi? Sau cand spun o rugaciune? Ori cand merg la biserica? Asa rar cum le fac pe toate astea... dar macar ma straduiesc. Stie Dumnezeu mai bine,oare El nu ma vede?

asta asa e ...eu bateam tot spre chestia cu examenul...si stii bine asta...

Melissa 09.02.2011 20:26:22

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 335380)

off-topic
- cica oameni care rad cu hehehe sunt oameni rai...:106:
- cei care rad hahaha sau hihihi sau hohoho,sunt oameni buni..:5:

Deci schimba-ti inima sau rasul...:71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:08:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.