![]() |
Citat:
Nici eu nu am incredere, de asta le-am si evitat si i-am sfatuit pe toti apropiatii mei sa nu le faca. Cititi link-ul dat de domnul Mihnea, e foarte clar si la obiect. |
ideea de vaccin o consider in regula
pentru boli grave: de exemplu anti-tetanos, hepatita B etc. daca ajungi sa faci tetanos ... adios; nici cu hepatita B nu e de glumit in schimb vaccinul pentru gripa porcina ... e o afacere; ar trebui vaccinate doar persoanele la risc, dar atunci unde ar mai fi profitul companiilor de medicamente? (singurele 2 industrii rentabile in 2010: industria de armament si industria farmaceutica) despre obligativitate; vaccinurile nu sunt obligatorii, cred ca nicaieri in lume ...dar: 1. le interzic copiilor nevaccinati sa intre in colectivitati 2. acum vor sa interzica medicilor sa practice daca nu au toate vaccinurile; adica ... nu te obligam sa te vaccinezi ... dar daca nu te vaccinezi nu poti sa iti castigi painea |
De ce?
Citat:
Intrebarea mea este: in ce fel/ de ce functioneaza? Ce substante sunt absorbite prin piele.. mercurul, virusii inactivi.. despre ce fel de "neutralizare" este vorba? Are cineva detalii suplimentare? |
Citat:
Aici este un pic mai detaliat. |
Citat:
Eu nu traiesc in tara, dar precis exista si in Rom, ca nu are nimeni curajul sa declare vaccinarea obligatorie deoarece ar trebui sa-si asume responsabilitatea pt efectele secundare ale vaccinarii. Care sunt multe si grave. Desi pt inscrierea in scoala este necesar dosar medical care atesta vaccinarea, eu cunosc o femeie care NU si-a vaccinat copiii si totusi i-a inscris la scoala. A obtinut o "scutire" din motive religioase (in sua, ea este ortodoxa). Deci se poate, dar implica sa-ti sustii tare convingerile in fata altora, sa renunti la "demnitate", sa fii pregatit sa fi considerat "tampit", "iresponsabil", "bigot" etc.. ca asta-i societatea in care traim: daca nu innebunesti cu ei, atunci se vor scula impotriva ta. |
Citat:
|
Citat:
cadrul medical care iti va efectua vaccinul este obligat prin lege sa aiba consimtamantul tau scris inainte de a iti face "injectia" fara acea hartie scrisa ... nu te poate vaccina nici daca vrea sau daca te vaccineaza fara a avea hartia scrisa ... abia il astepta avocatii |
Citat:
Exista un consimtamant general cand esti admis in spital pt acceptarea tratamentului.. dar nu scrie separat de vaccinare. Or eu stiu ca sunt spitale in care se practica vaccinarea antigripala din oficiu pt cei admisi (din nou: eu nu traiesc in Rom). |
Citat:
in mod normal ar trebui sa iti poti da acceptul individual pentru fiecare chiar si in Romania au fost introduse formulare separate pentru investigatii rutina, anestezie, operatie ... in USA sunt standard de mult timp |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:11:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.