Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Bunica mea a plecat la Domnul... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12196)

Langu 12.02.2011 23:16:10

Domnul sa o primeasca in imparatia sa,amin.

Mihnea Dragomir 12.02.2011 23:24:38

Dochița ! Ce nume frumos ! Să o odihnească Dumnezeu cu sufletele bineplăcute Lui !

LapetiteMoc 12.02.2011 23:49:27

Doamne miluieste!

Dulcica draga, Dumnezeu s-o primeasca pe bunicuta ta in Sfanta Imparatia Sa! Fie-i odihna usoara!

teodorabiriuc 12.02.2011 23:50:56

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 336772)
Am intalnit oameni minunati pe acest forum, de aceea indraznesc sa impartasesc cu voi o mare durere a sufletului meu: bunica mea, care m-a crescut si mi-a fost ca o mama, a plecat la Domnul. Va rog din tot sufletul, care puteti, sa o pomeniti si voi la rugaciunile voastre particulare si la liturghii: DOCHIȚA. A trait si s-a jertfit precum o lumanare, pana in ultima clipa, a muncit si s-a sacrificat pentru familie pana in ultima zi. Ultima oara cand a fost spovedita si impartasita a fost de Craciun. Astazi am ingropat-o... Uriase responsabilitati de tot felul atarna acum de capul meu, dar mai presus de toate, vreau sa fac tot ce depinde de mine pentru ca sufletul ei sa se mantuiasca. Ea a avut foarte mare evlavie la Sfanta Parascheva. Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu si ale Sfintei Parascheva, Doamne Iisuse Hristoase, iarta pacatele roabei tale Dochita si mantuieste-o! Si noua, celor care am ramas, sa ne dea putere...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Sincere condoleante.

Nicole_Alma 13.02.2011 12:27:14

Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe bunica ta si sa te intareasca pe tine, Ana Maria!

Stii ca noi avem anumite lucruri in comun, printre care si faptul ca am fost crescute de bunici credincioase. Acum retraiesc ce am trait in urma cu aproape 8 ani, mi-au dat lacrimile si ma rog pt amandoua, si pt bunica ta si pt a mea, poate se vor intalni acolo si ne vom inalni si noi cu ele peste niste ani!

Multa sanatate bunicii tale, Cristina! Bucura-te de fiecare clipa de prezenta ei, cat iti mai e alaturi!

I.Calin 13.02.2011 12:35:03

Dumnezeu să o ierte!

o nestiutoare_ 13.02.2011 12:57:12

Dumnezeu sa o odhineasca alaturi de drepti,unde nu este durere, nici suspinare,ci viata fara de sfarsit!Amin.
Maica Domnului, roaga-te pentru sufletul roabei care a trecut la cele vesnice!Amin.
Dumnezeu sa va aline suferinta,intarindu-va in fata diavolului si a ispitei spre deznadejde!

VladCat 13.02.2011 13:42:24

...Dumnezeu sa o odihneasca cu drepții pe roaba lui Dochița iar ție să îți aline suferința în aceste clipe de încercare...Hristos cu noi !

Rodica50 13.02.2011 14:14:12

Dumnezeu sa o ierte, iar voi sa traiti, sa o pomeniti!

laraG 13.02.2011 14:33:40

Condoleante,draga Ana Maria!Dumnezeu sa o ierte si sa o salasluiasca intru Imparatia Sa !

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:25:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.