Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Internetul dauneaza grav Ortodoxiei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12270)

horatiu.miron 20.02.2011 21:40:19

Citat:

În prealabil postat de xanixade (Post 340046)
o mica intrebare, parintii care abordeaza teoria conspiratiei, parinti cu duh... aceea vand gogosi? speriind lumea in detrimentul credintei?

Din perspectiva mea, ateu fiind, toti "parintii" vand gogosi, dar nu vad ce legatura are asta cu discutia curenta.

xanixade 20.02.2011 21:43:04

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 340053)
Din perspectiva mea, ateu fiind, toti "parintii" vand gogosi, dar nu vad ce legatura are asta cu discutia curenta.

:))
scuze, n-am stiut...

Marius22 21.02.2011 10:35:50

Cred ca autorul articolului a vrut sa evidentieze faptul ca internetul este un spatiu caracterizat mai degraba de sminteala decat de o adevarata lucrare misionara. Dintr-o anumita perspectiva are dreptate. Dar acelasi lucru se intampla nu doar aici, ci si in lumea reala.

Internetul incurajeaza totusi un tip al "ortodoxului", cel care se reduce la a fi la curent cu privire la ultimele noutati din lumea ortodoxa, care urmareste filmulte cu mari duhovnici, care face parte dintr-o comunitate virtuala unde isi poate exprima liber punctul de vedere si convingerile religioase, si care tinde a se multumi cu atat.

Totul este a nu ne multumi cu putin si jumatati de masura, deoarece, in materie de spiritualitate, internetul doar atat ne poate oferi. Este nevoie sa traim "viata Bisericii", adica sa ne impartasim cu Trupul si Sangele lui Hristos, spre iertarea pacatelor si viata de veci.

horatiu.miron 21.02.2011 11:05:16

Citat:

În prealabil postat de Marius22 (Post 340130)
Cred ca autorul articolului a vrut sa evidentieze faptul ca internetul este un spatiu caracterizat mai degraba de sminteala decat de o adevarata lucrare misionara. Dintr-o anumita perspectiva are dreptate. Dar acelasi lucru se intampla nu doar aici, ci si in lumea reala.

Poate ca are dreptate, dar e curios cum mesajul asta se suprapune perfect cu tribulatiile prin care probabil trece revista lui. Ce incerc sa spun aici e sa nu va lasati manipulati. Semnalul asta "de alarma" poate ascunde de fapt interese comerciale.

camy_d 21.02.2011 11:16:30

Internetul dăunează într-adevăr, dă dependență și în loc să faci ceva util, stai pe net. Ca să nu mai spunem că astfel ne și expunem radiațiilor de la calculator. Eu am devenit dependentă de acest site :4:

cocacoc 21.02.2011 11:19:12

Care radiatii de calculator ? Tu mai ai inca monitor cu tub catodic sau la ce te referi ? Fara radiatii, corpul uman ar muri .

camy_d 21.02.2011 11:20:13

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 340152)
Care radiatii de calculator ? Tu mai ai inca monitor cu tub catodic sau la ce te referi ? Fara radiatii, corpul uman ar muri .

Am monitor cu ecran plat, dar tot mă dor ochii și capul dacă stau mult.

cocacoc 21.02.2011 11:24:50

Te dor din cauza imaginii.... luminozitate, text, focalizare, culori...

camy_d 21.02.2011 11:29:05

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 340156)
Te dor din cauza imaginii.... luminozitate, text, focalizare, culori...

Parcă nu știi că toate aparatele, radio, tv, calculator etc., emit radiații nocive. De asta și informaticienii se pensionează devreme.

cocacoc 21.02.2011 11:53:03

Daca tu zici ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:47:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.