cristiboss56 |
18.03.2011 22:37:23 |
Foarte corectă observația ta !
Citat:
În prealabil postat de mihailt
(Post 348849)
Nu ca tin eu post fara ulei,da sunt multi chinezi care nu mananca altceva zilnic decat orez fiert si asta nu pentru ca tin post fara ulei ci pentru ca atat au de mancare.
Eu stau si ma intreb daca nu cumva noi suntem din cei care primim cele bune in viata aceasta iar chinezii saracii,africanii saraci de mor de mici de foame etc nu sunt ca saracul Lazar de o sa ajunga in Rai pe lumea cealalta,iar multi din noi in Iad.
|
Citeam de curând, că și duhovnicii ajung în iad, mult mai repede ca noi, căci datorită unora dintre ei s-a ajuns la "nelămuriri"precum cele exprimate de colega noastră. Grav, extrem de grav să ți se dea și să te faci că nu pricepi, nu poți , sau mai știu eu ce ! Să fi în cunoștință de cauză și să stai în nepăsare și mai ales la tocmeală, e echivalentul hulei la adresa lui Dumnezeu. Din minim de decență , de smerenie, nu sminti pe cel de lângă tine, nu îndemna la păcat, căci atunci destinația celui în cauză este clară ! A îndemna la neascultare, la păcat , la necredință în general este o sarcină mult prea grea ce echivalează cu Hula împotriva Duhului Sfânt !
|