Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   a doua romanie....MOARTA.terifiant (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12280)

cristinadaciana 21.02.2011 13:40:13

Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.

horatiu.miron 21.02.2011 13:46:43

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 340206)
Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.

Cu tot respectul, de 8 ori suna a prostie. Sa zicem ca gresesti odata, de doua ori, dar cum te poti aduce in situatia asta de 8 ori? Chiar nu a auzit respectiva de metode de contraceptie?

Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.

camy_d 21.02.2011 13:48:32

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 340209)
Cu tot respectul, de 8 ori suna a prostie. Sa zicem ca gresesti odata, de doua ori, dar cum te poti aduce in situatia asta de 8 ori? Chiar nu a auzit respectiva de metode de contraceptie?

Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.

horatiu.miron 21.02.2011 14:02:42

Daca as fi femeie si n-as avea nimic cu ideea de avort, tot m-as feri sa ajung in situatia aia. A fi de acord cu avortul nu e tot una cu a te supune de 8 ori la un supliciu fizic si poate si psihic. Pot accepta ca explicatii doar prostia sau lipsa de discernamant din cauza vreunui handicap mental si o spun fara sa am ceva personal cu respectiva.

Cele care au facut avort de trei ori probabil traiesc ca niste râme, in voia sortii. Ce-o fi, o fi. N-ai cum sa nu condamni asemenea specimene, indiferent de pozitia personala fata de avort.

cristinadaciana 21.02.2011 14:08:52

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 340209)

Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.

Cum sa nu auda de metode contraceptive? Dar la fiecare le-a gasit o "hiba". Prima persoana cica nu si-a dat seama ca era insarcinata ( desi dupa parerea mea si o vaca isi poate da seama- scuze! ) celelalte doua din lipsa banilor cred ..dar mai mult din ignoranta ( au zis poate "las' ca trece" :) )

Stiu ca poate suna a discriminare (?) dar unele ..hm..rase umane sunt foarte rezistente si se mai si inmultesc ca iepurii.

Sa fereasca Bunul Dumnezeu sa se auda ceea ce mi-au auzit mie urechile in ultimii doi ani de zile !

glykys 21.02.2011 14:16:42

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 340187)
Mi-aș dori să putem intra în contact, mai ales pe messenger, cu femei care vor să avorteze și să le convingem să nu facă asta. Și o viață dacă salvăm, e mult. Dar nu știu unde să le găsesc, aveți vreo idee?

Camy, ia du-te tu la orice sectie de ginecologie... si ai sa vezi.

Raoul 21.02.2011 16:15:16

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 340189)
nu,ca asta nu face parte din sectiunea"avorturi",ci face parte din generalitati -romania "democrata" VS romania comunista.
stii tu ca iulyaaaaannnn are ceva probleme cu acel regim,deci este un alt post cu acelasi iz,alta marie cu alta palarie!
deh obsesiile...

Yasmina tu nu traiesti in Romania,deci NU ai dreptul sa critici modul nostru de gandire si mai ales nu cunosti cauzele care i-au determinat pe oameni sa traiasca asa! Sunt sondaje clare,facute de democrati,care spun ca peste 50% din romani l-ar vota acum pe Ceausescu! Oare toti sa fie batuti in cap? Ia sa vi tu sa traiesti cu familia pe un salariu de 150-200 de dolari! Sunt curios cat ai mai iubi democratia atunci! Stii vorba aia: ti s-a urcat democratia la cap!

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 340210)
Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.

Sunt destule. De exemplu o fosta prietena (avea vreo 14-15 ani) mi-a marturisit ca mama ei a facut o gramada de avorturi,chiar si pe ea a trimis-o sa-i faca programare... Traiasca democratia!

horatiu.miron 21.02.2011 16:32:22

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 340294)
Sunt destule. De exemplu o fosta prietena (avea vreo 14-15 ani) mi-a marturisit ca mama ei a facut o gramada de avorturi,chiar si pe ea a trimis-o sa-i faca programare... Traiasca democratia!

Nu sistemul politic e de vina pentru iresponsabilitatea unora, dar probabil nu ratezi nici o ocazie ca sa promovezi cine stie ce alternative fascisto-teocrate.

cocacoc 21.02.2011 16:34:38

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 340181)
22-milioane-de-avorturi

Vroiai sa-i adopti ?

Raoul 21.02.2011 16:41:35

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 340306)
Nu sistemul politic e de vina pentru iresponsabilitatea unora, dar probabil nu ratezi nici o ocazie ca sa promovezi cine stie ce alternative fascisto-teocrate.

Poate ca nu dar inainte uite ca nu se intampla! Daca eram tot sub comunism nu mai aveam cifrele astea! Deci... unde e buba?? Si lasa-ma te rog cu ironiile tale de doi lei...

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:15:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.