Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Inca o data a sfarshtului lumii :D (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12334)

horatiu.miron 01.03.2011 16:14:14

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 343396)
Care va sa zica pica de Constantin si Elena. La ce ora?

Intr-un ceas rau, evident.

Florin-Ionut 01.03.2011 16:17:39

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 343398)
Numai Tatăl cică știe, așa zic toți ca să vă puie pe tânjit, să stați ca proștii și să dormiți în liniște...

Ziua sfârșitului a venit în 1955, și ziua asta durează până la judecată.

Cum să nu știe Fiul sau Duhul? Acolo e vorba de altceva, este un îndemn la veghea care se așteaptă și acolo unde nu se așteaptă... ca să faci binele și să nu te surprinzi și tu când te va surprinde Dumnezeu văznd că faci răul...

Nu mai credeți diversiunea asta că nu știe decât Tatăl... se știe ziua, și ea este în desfâșurare din 1955. Trăim aceiași zi exact ca în filmul „ziua cârtiței”.

Vsovi[vi], esti megatare. Mereu original si inconfundabil. :65:

vsovivi 01.03.2011 16:56:53

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 343403)
Vsovi[vi], esti megatare. Mereu original si inconfundabil. :65:

Mă, de ce credeți voi că vă minte Domnul? Au nu a zis Domnul că toată puterea i s-a dat în Cer și pe Pământ? Și El plinește după cum a dat spre a fi scris prin prooroci... și iată că a venit ziua de Astăzi, ziua judecății încă din 1955... deci pregătiți-vă cât mai aveți vreme să vă judecați în valea plângerii, în valea lui Iosafat, căci se apropie sfârșitul ei... și ăla chiar că nu îl știe decât numai Tatăl.

Florin-Ionut 01.03.2011 17:01:29

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 343412)
Mă, de ce credeți voi că vă minte Domnul? Au nu a zis Domnul că toată puterea i s-a dat în Cer și pe Pământ? Și El plinește după cum a dat spre a fi scris prin prooroci... și iată că a venit ziua de Astăzi, ziua judecății încă din 1955... deci pregătiți-vă cât mai aveți vreme să vă judecați în valea plângerii, în valea lui Iosafat, căci se apropie sfârșitul ei... și ăla chiar că nu îl știe decât numai Tatăl.

Eu vreau un loc in dreapta-spate.

Raoul 01.03.2011 17:03:48

vsovivi iti recomand un psiholog! Sincer,suferi de vreo boala psihica? :22:

camy_d 01.03.2011 17:04:11

Vedeți-vă de sfârșitul vostru.

vsovivi 01.03.2011 17:18:06

Să sufăr eu de vre-o boală psihică din pricina că voi fie n-ați aflat fie n-ați crezut fie nu vreți nici una și nici alta?.. de parcă ar fi după voi, după om. Voi văd că așteptați liniștiți rebelionul... dar o să vedeți atunci în toiul petrecerii când o să vă dați seama, când o să pricepeți, când o să realizați... să vedeți atunci cum o să mai despărțiți voi oile de capre punând etichete cu secte și trimițând la plimbare... când o să vă regăsiți în mod surprinzător printre capre, numai printre țapi și capre, și peste tot numai și numai căprițe căpiate bălțate, altele negre complet... dar voi credeți-vă și dați-vă oi... și insinuați că eu sunt nebunul și că ziua sfârșitului n-a sosit. A sosit din 1955 doar că nu s-a mai sfârșit ci vine și vine până se termină. Iar atunci tragedie, de la cafia, firește.

calator prin ploaie 01.03.2011 17:59:23

Esti o figura acum, in sensul bun al cuvantului...Si daca acea "cafia" e si cu frisca.....

ps. nebun de alb....imi place si mie Emeric Imre...

Dumitru73 01.03.2011 18:19:49

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 343446)
Esti o figura acum, in sensul bun al cuvantului...Si daca acea "cafia" e si cu frisca.....

ps. nebun de alb....imi place si mie Emeric Imre...

Emeric Imre ... o da!

calator prin ploaie 01.03.2011 18:22:18

Ce? Nu-ti place muzica lui? Sau....poate nu-ti plac versurile paunesciene?

o...da...ma miram sa nu sara careva...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:25:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.