Florin-Ionut |
20.03.2011 22:37:00 |
Citat:
În prealabil postat de sophia
(Post 349093)
@Florin-Ionut - te rog, nu mai strica firul omului.
Lasa-l sa lupte pentru biserica lui.
Eu nu stiu de fapt de ce trebuie clopot la o biserica, dar ma rog.
Iar copiii din Valea Plopului: am mai spus. Nu este corect ce se intampla acolo. 350 copii la un preot?
Sa fie dati in adoptie. Este calea cea mai corecta pentru a-i ajuta.
Daca vrei sa-i ajuti cu adevarat, lupta la autoritatile in drept sa-i dea spre adoptie. Sunt multi care ar vrea sa-i ia, sa le daruiasca o familie.
|
Nu ii stric firul, din contra, scriind aici ii fac reclama. Acest gen de anunturi sfarseste prin a avea cateva viazualizari, dupa care este dat uitarii.
In legatura cu reclama a doua: exact, nu e corect ca acei copii nu-si gasesc usor un camin. Cum zicea Alin si cum ti-am mai raspuns si altadata, sunt multe conditii pentru adoptie si dureaza ani de zile pana reusesti sa adopti. Insa exista alternativa de a lua copii in custodie, fapt pentru care primesti si un oarecare ajutor de la stat. Sunt familii acolo in sat care au grija lor copii de la Parintele Tanase.
Daca nu se reuseste asta, Parintele ii tine pe copii pana cresc, ii trimite la facultate, ii ajuta sa-si construiasca un viitor. Pentru ca scopul ultim este sa-i aseze pe picioarele proprii, sa intemeieze familii! Am vazut acolo cateva case facute pe un deal in care locuiesc tinere familii construite din cei din tabara.
Dumnezeu sa-i ajute in continuare, prin intermediul nostru al tuturor, si sa-i dea putere si sanatate Parintelui.
|