![]() |
Citat:
|
sa dat cu tamaie
dupa ce sa dat cu tamaie,a inceput cu apostolu sa citeasca si cand sa citeasca am lesinat...mia zis o femeie azi
|
Citat:
cunosc persoane ce nu suporta fumul de tamaie. merg la biserica, sunt buni crestini, beau aghiazma, se spovedesc, impartasesc, dar fara fum. |
Citat:
In ce priveste postul euharistic, cel putin in Biserica Catolica, acesta nu se refera la apa si medicamente. Banuiesc ca nici preotul ortodox nu iti refuza Trupul Domnului pentru ca ti-ai luat dimineata pastila sau injectia pentru inima, diabet sau altele. |
Nu trebuie sa dam vina nici pe post. Daca firea noastra este slabita nu trebuie sa o istovim printr+un post aspru, dar din pacate multi dintre noi inca nu simtim puterea postului suntem doar la stadiul de infranare.
|
Citat:
Chiar bolnav sa fi sau slabit daca te rogi sa rezisti,sunt convinsa ca te va ajuta! Eu chiar sufar de aceasta nesuferita problema,am avut multe dati cand aproape mi-am pierdut cunostiinta de foame-insa niciodata in biserica(inca). |
Citat:
|
Citat:
bineinteles ca daca ti-ai luat pastila inainte de apleca de acasa, pentru ca era nevoie, nu este o problema. |
nu îți fă griji..am pățit și eu ceva asemănător și după nu am avut nimic..dacă problemele continuă consultă medicul dar mai presus de toate stăruie în mersul la slujbă și o să fie bine :1:
|
Citat:
Fii bun si spune-mi te rog si mie unde scrie si de cand aceasta dezlegare in randuiala Sfintei Impartasanii |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:33:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.