cristinamaria |
18.07.2009 14:30:54 |
Citat:
În prealabil postat de maria55
(Post 14434)
Asi dori sa pun citeva intrebari :
1 .Iubiti lumea ? Daca da ,cum . Daca nu , dece ?
1 .Iubiti aproapele ? Cu citi sinteti certati , pe citi uriti ?
Ati cerut vreodata iertare ? Dece nu ?
3 .Iubiti animalele ? si salbatice ,si pasarile ? ati hranit vreun animal
salbatec sau pasare in nevoie ?
4 .Iubiti si respectati mediul inconjurator ? Pareri !
Aveti mustrari de constiinta daca ati aruncat o hirtie la atimplare ,sau
n-ati platit taxa pe parcare , sau umblati prin padure aiurea fara sa
respectati cararile neprotejind astfel natura , sau la schi mergeti aiurea
nerespectind pistele........etc .
Credeti ca totule e in regula daca nu va vede nimeni ?
|
1. Da, sufar atunci cand vad ce prostii si rautati face lumea (daca n-as iubi-o probabil ca nu as suferi)
2. Da, nu sunt certata cu nimeni, nu am urat niciodata pe nimeni. Cand ma cert cu cineva (foarte rar, de obicei am multa rabdare), chiar daca pe moment cred ca am dreptate, apoi imi pare tare rau si ma mustra constiinta. E adevarat ca nu intotdeaunami-am cerut iertare, asta as putea cu siguranta sa fac mai des.
3. Iubesc mult animalele, si pe cele salbatice. M-am pricopsit recent cu o pisica (nu am crescut niciodata pisica, decat catel) decare m-am atasat, stau la curte si am pe pervazurile de la geamuri si balcoane cateva cuiburi de turturele si vrabiute (mi-ar fi placut si randunici dar nu s-au cuibarit pe la mine). Unele cuburi le-am pus eu, ca cele construite de turturele erau foarte sumare si cadeau ouale, si le dau de mancare. Imi plac mult si plantele, imi place sa le ingrijesc si sa le tratez, sa le cultiv (gradina e mai importanta pentru mine decat casa).
4. Da fara rezerve (nu arunc niciodata hartii pe jos sau sa las nici un fel de resturi dupa mine, indiferent unde ma aflu, chiar daca ajung acasa cu ele in buzunare sau pungute; cu taxa de parcare e altceva, nu vad in asta o actiune in folosul naturii). Pentru mine e o problema daca ma vede cineva, ca nu imi place sa fac parada de convingerile mele, oricare ar fi ele.
|