![]() |
Hristos s-a înălțat !
Țin să vă mulțumesc că m-ați ajutat cu rugăciunea. Rugăciunea mea și a dvs a fost ascultată. Am trecut toate probele cu felicitări, iar astazi cînd am fost la seminar.. bucurie, am fost admis. Aceste probe nu le-am trecut cu prednicia mea, ptr că sunt păcătos, mereu învăț oamenii să facă bine.. dar eu? eu tot fac rău, mereu mă învinge diavolul. mereu încerc să pun început bun.. și nimic. Deci, aceste probe le-am trecut ptr că Dumnezeu este iubire, nici decum că aș merita, sau mai mult, să fiu vrednic. Mă rog la Dumnezeu ptr frățiile voastre, să vă primească osteneala. Și îi mulțumesc că m-a ajutat ! *** să mă pomeniți și pe mine păcătosul, Marius-Petrișor, în rugăciunile dvs. *** |
Felicitari pt. rezultat! Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute si de aici incolo, pe drumul care l-ai ales.
|
Felicitari !!!:53:
Ma bucur mult ca ai reusit !! Sa-ti ajute Dumnezeu si Maica Domnului in fiecare clipa si de acum inainte! |
Felicitari Mariusica sa fii sanatos sa inveti bine si sa devii preot ca Doamne mare nevoie avem de preoti.
|
Doamne Ajuta! frate ce ai facut la examene?Dumnezeu sa te aibe in paza si sa iti fie alaturi
|
Citat:
|
Felicitari!!!!!!!!!!sa-ti dea Dumnezeu ,putere multa sa ajungi un preot cu mult har. Doamne Ajuta!!!....ai grija de "cale".....sa o tii dreapta....
|
FELICITARI!!!! nici nu se putea altfel.O seara buna.Doamne Ajuta!!!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:08:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.