![]() |
Citat:
|
Citat:
Evolutionismul nu implica ateismul. Evolutionismul nu poate raspunde la toate intrebarile legate de viata biologica. NU poate spune nimic despre originea vietii biologice (pentru ca nu este domeniul ei de studiu) ci doar explica mecanismele dezvoltarii speciilor. Repet obiectul stiintei este studiul universului (prin observatii si rationament), al fenomenelor care se petrec in univers. Astfel stiinta nu isi propune nici sa infirme si nici sa confirme existenta lui Dumnezeu. Universul este in Dumnezeu. |
Vă apucați să tîlcuiți Sfînta Scriptură?
Citiți tîlcuirile la Facere întocmite de Sfinții Părinți, nu vă puneți duhul vostru acolo unde a lucrat unul superior. |
Și dacă tot vă dați cu părerea despre fizică, văd că nu știți materia de clasa 6 - pendulul lui Foucault demonstrează doar că soarele acționează asupra pămîntului, fapt firesc, din moment ce e mai mare de multe ori; dar nu demonstrează care din ele se învîrte de fapt.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ce vei mai spune atunci?! |
Totuși, nu vrei să vorbim atunci?
Apropierea momentului ăsta se tot întâmplă de ani buni!:71: |
Citat:
|
Citat:
Dar s-o crezi tu ca am sa discut cu gulgutieri diversionisti care isi fac cultura de pe net. |
Ca sa nu se mai spuna ca cei care cred in Dumnezeu vin doar cu "afirmatiile preotilor", v-as recomanda sa cititi :
- Michael J. Behe _ Darwin's black box, Editura "The Free Press", 1996. Desigur, trebuie sa ai cunostinte solide de: limba engleza, logica demonstratiei, biochimie. Dar pentru cei care se bat aici cu pumnul in piept in numele stiintei, pun pariu ca va fi ca si cum ar incerca sa citeasca in chineza antica. Am sa va dau doar ideea de baza din carte: "complexul simplu ireductibil". - Prof. dr. ing. Gheorghe Sandu _ Evolutia spre Creator, Editura Mitropolia Olteniei, 2003. Si aici trebuie cunostinte de genetica si de biochimie. Plus un dictionar de termeni specifici, pentru cei nefamiliarizati cu domeniile respective. Apoi mai vedem daca mai stam de vorba. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:45:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.