![]() |
Ti-am trimis un mesaj privat.:1:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
2. Toate femeile parasite sustin ca EL se autodistruge alaturi de cealalta. Toate au senzatia ca ele erau ca painea calda si EL, un mare dobitoc care nu stia aprecia partenera la valoarea reala, s-a incurcat cu alta.. 3. In toate urla orgoliul la fel : chiar daca nu se intoarece la ele, macar SA SE DESPARTA DE CEALALTA! 4.Toate incearca sa-l faca sa renunte la cealalta si EL in majoritatea cazurilor, nu vrea! 5.Nu te mai imbata cu apa rece ca nu e ratacire de moment."Momentul" e mult mai scurt in astfel de cazuri si regretul "inculpatului" este imediat. 6.Nu e mai cinstit si mai odihnitor pentru tine sa-l lasi sa-si vada de drumul pe care l-a ales? E plina lumea de barbati! De ce sa fugi cu disperare dupa caruta care nu te asteapta? |
Citat:
2. Cand eram impreuna si chiar si inainte, era calm si se putea discuta cu el. Acum nici parintii nu pot discuta cu ei. si desi nu fuma, acum miroase a tigara de la o posta. 3. Nu imi place ca se cearta cu parintii lui din cauza asta. 4 .... 6. Am pus foarte mult suflet in tot si nu numai si stiu ca daca nu ar fi fost in bratele ei, acum ar fi fost cu mine. |
Citat:
Sunt de aceeasi parere. |
Citat:
Intr-un alt topic sustineam, intr-un fel, rabdarea si iertarea sotului. Dar a SOTULUI luat cu cununie, in biserica. In astfel de cazuri incerci, insisti, ierti, rabzi (pana la o limita, evident) dar in cazul tau... iarta-ma, dar nu esti pentru el decat ceea ce este si cealalta femeie. Adica concubina, insa cu acordul parintilor. Deci, lasa-l sa vina el la tine, dar si mai bine uita-l. Renunta. Spuneam, cu alta ocazie, ca tinerele fete ar trebuie sa deschida ochii inainte de a se marita. Deja tu ai vazut cu ochii tai ce fel de om este. S-a dus dupa alta si asta inseamna ca nu este serios intr-o relatie si nici nu va fi. |
Melissa, Vintage,
Ceea ce una ati scris si cealalta aprobat imi dau senzatia ca n-ati citit nici macar un rand, cu sufletul, din ce spune fata asta. Altfel ati inteles ca: 1. Nu este o femeie in regula. Nu stiu cate femei tinere calde, iubitoare, oneste si principiale ati cunoscut care sa miroasa a tutungerie. Eu, nici una. 2. A spus destule din care sa rezulte ca viata alaturi de cealalta nu e tocmai roza. Ce motive are sa ramana, e partea a doua. Poate dependenta sexuala, poate si ceva mila, cine stie. 3. Afirmatie care arata si mai mult subiectivismul cu care ati interpretat totul. Daca cealalata ar fi fost o persoana ok, ati fi avut dreptul dar asa.. 4. Il iubeste, il vrea inapoi, chiar daca e in dezavantajul ei, ce e rau in asta? Nu vrea, pentru ca e prost. Si ea e putin prostutza, ca vrea un astfel de om inapoi. 5. Poate fi. Cunosc un caz asemanator. Nu a fugit de la una buna ca sa se incurce cu una rea, ci pur si simplu a aterizat direct la una rea, in ciuda sfaturilor date de maicasa care avea un simt al orientarii ceva mai sanatos. Tot la genul asta de femeie a ajuns si abia dupa cativa ani si un om de ~70 kg ajuns la 120+ din cauza mancarii proaste si probabil si a stresului a reusit sa iasa din relatia respectiva. Acum daca il vezi, mai ales daca l-ai cunoscut inainte, poti spune ca este pe 1/2 handicapat. Si mai stiu astfel de cazuri de barbati cu atractii pentru femei-problema. Ghici ce, nu prea le-au scos niciodata din ale lor, pana la urma au renuntat. Dar asta poate dura ani. 6. Asta da |
Citat:
Nu-ti fa prea multe iluzii, crezi ca scopul tau in viata ar fi sa vanezi femeile din preajma sotului tau, pentru ca el crede atat de mult in tine si relatia voastra incat la primele certuri sa aterizeze in brate la una? |
Citat:
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii? N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers? Citat:
Citat:
Citat:
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti? Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea? Citat:
Citat:
Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:05:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.