maria40 |
22.06.2011 20:53:51 |
Citat:
În prealabil postat de Guru inc.
(Post 371226)
am spus sa-mi spui ce intelegi tu prin eclesiologie nu sa-mi dai adresa de articol care vorbeste despre eclesiologie... nu am nevoie de ea... eu stiu ce inseamna eclesiologie... daca nu stiam nu incepeam acest topic si nu foloseam acest cuvant... mie mi se pare ce tu nu stii ce inseamna, sau deh, nu stiai pana nu te-am tras eu de urechi..
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Aceasta o poti gasi pe net, exista si catehismul BO http://www.patriarh.ro/Index/invatatura.php
Daca vrei intreaba ceva concret, nu toata dogma crestina, cine sta sa scrie tot?
am sa te rog daca habar nu ai despre un subiect sa nu te pui sa vorbesti despre el...
cat despre carti ortodoxe si biblii citite nu cred ca ai citit tu cat am citit eu... dar deh... eu nu m-am limitat la ele.
|
Deci ,ati putea sa fiti putin mai modest!
Eu sunt constienta ca majoritatea dintre useri nu se ridica la nivelul dvs. dar asta nu inseamna sa fiti ironic. Sau va da tarcoale pacatul madriei?
Sincretism, eclesiologie, nu mai cred in crestinism....habar n-am cu ce scop deschideti toate topicurile astea.
Dumnezeu sa va ajute sa cititi cat mai multe carti ortodoxe si biblii, nu spun ca nu e bine, dar, noi astia de pe aici suntem la nivel de Biblie, Acatiste, Psaltire, Pateric etc.
Daca aveti o atat de vasta cultura crestineasca incercati sa ajutati membri forumului dandu-le un raspuns la ceea ce-i framanta.
|