Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Vrajitoria (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5046)
-   -   Este posibil...? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13310)

Crysby 15.07.2011 22:02:53

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377939)
simplu... e un fraier.. s-a pierdut in fata lor... asa patesc oamenii cu caracter slab... asta nu are nimic de-a face cu vrajitoria ci cu caracterul.

Te asigur ca n-are caracter slab...e un om in toata firea si nu il poti pacali asa usor... Dar acum habar nu stiu cum a reusit asta...
Dar cum am zis: sa fie coincidenta sau nu ca tiganii aia au venit la doar cateva zile dupa ce asta a primit o suma mare de bani? Si in plus, tiganii sunt din localitatea de unde e si persoana care i-a dat suma aia de bani la prietenul meu pentru un imobil.

tara tara vrem ostas 15.07.2011 22:05:24

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 377949)
Te asigur ca n-are caracter slab...e un om in toata firea si nu il poti pacali asa usor... Dar acum habar nu stiu cum a reusit asta...
Dar cum am zis: sa fie coincidenta sau nu ca tiganii aia au venit la doar cateva zile dupa ce asta a primit o suma mare de bani? Si in plus, tiganii sunt din localitatea de unde e si persoana care i-a dat suma aia de bani la prietenul meu pentru un imobil.

odata ce a ajuns sa zica asa ceva sigur are caracter slab.

sau tu esti 0 barat la a povestii.

Crysby 15.07.2011 22:11:32

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377951)
odata ce a ajuns sa zica asa ceva sigur are caracter slab.
sau tu esti 0 barat la a povestii.

Mi-a zis pentru ca din banii aia imi revenea si mie o parte. Si eu v-am zis exact ceea ce mi-a povestit el.

tara tara vrem ostas 15.07.2011 22:14:56

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 377955)
Mi-a zis pentru ca din banii aia imi revenea si mie o parte. Si eu v-am zis exact ceea ce mi-a povestit el.

atunci e clar, are caracter slab.

AlinB 15.07.2011 23:14:14

Citat:

Un pretext de a nu-si mai plati datoriile?

Melissa 16.07.2011 00:08:11

Citat:

Povestea asta-i cusuta cu ata alba..Nu inteleg cum de o crezi..

E clar ca "prietenul" tau ti-a servit o gogoasa calda ca sa-ti iei adio de la bani!

Crysby 19.07.2011 10:40:43

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 378004)
Povestea asta-i cusuta cu ata alba..Nu inteleg cum de o crezi..
E clar ca "prietenul" tau ti-a servit o gogoasa calda ca sa-ti iei adio de la bani!

Banii mi i-a dat la cateva zile dupa ce s-a intamplat toata prostia aia... asa ca nu e ceea ce crezi tu.

AlinB 19.07.2011 12:44:11

Poate a vrut o amanare sau i-ai dat de inteles ca nu tine scuza..

Crysby 19.07.2011 12:48:26

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 379117)
Poate a vrut o amanare sau i-ai dat de inteles ca nu tine scuza..

Poti zice ce vrei tu... dar pot baga mana in foc ca nu a vrut sa amane sau alte scuze din astea... De ce? Pentru ca banii mi i-a dat la timp, exact cand mi-a zis ca o sa mi-i dea.

informatorul 22.07.2011 00:53:21

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 379123)
Poti zice ce vrei tu... dar pot baga mana in foc ca nu a vrut sa amane sau alte scuze din astea... De ce? Pentru ca banii mi i-a dat la timp, exact cand mi-a zis ca o sa mi-i dea.

convingerea prietenului tau e irelevanta
s-ar putea ca prietenul tau sa fie disonest
frica, intimidarea, dorinta ca sa scape de ei ma pot determina pe mine ca sa fac unele chestii care nu le-as face in alte circumstante

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:48:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.