![]() |
Aia ar trebui sa o stim deja din viata de zi cu zi..daca am fi mai critici cu noi insine.
|
In legatura cu lacul de decantare,sper sa fie o farsa,chiar sper din tot sufletul!
|
Se construieste in ideea ca se va demara exploatarea dar din cate stiu deocamdata n-au aprobare pentru exploatare.
Insa..avand in vedere ca guvernul nostru ultra-corupt vrea sa le dea unda verde, putin probabil sa nu o obtina pana la urma. Stii cum se zice..realitatea se modeleaza dupa sufletele noastre.. un lac de cianura avem in suflete, uite si unul in realitatea materiala.. |
Ma intreb de ce tocmai in Romania?Si bulgarii sunt corupti de exemplu...
|
Citat:
|
Citat:
La tara,cand nu se fac recoltele se spune ca sunt oameni rai in preajma acelor locuri,si nu cred ca se greseste deloc! |
Citat:
|
Daca astepti sa apara lacul de cianura sa vezi cata valoare de adevar au..
|
Citat:
Ieri a fost o demonstratie in Buc impotriva lui, astazi va fi una la Cluj, poate romanii vor iesi din starea de pasivitate care ne omoara si vor lua atitudine fata de aceasta decizie. |
Oamenii acestia chiar sunt inselati de draci.
Le-a zis tot consiliul Europei ca nu e bine sa faca acolo respectiva exploatare,acolo e parc national,PN Apuseni,sunt vestigii istorice,s-ar putea scoate foarte multi bani din turism. Dar dracii ii inseala pe acestia din PDL si nu inteleg potentialul zonei. Apoi sa fim seriosi,chiar credeti ca acel lac e de nu stiu cate ori mai solid decat cel de la Vidraru? Macar de ar fi un sfert solid,cat e acel baraj de la Vidraru de solid si tot ar fi bine. Ce se va intampla dupa cativa ani,cand se va termina de scos aurul de acolo? Va ramane o zona calamitata,cine va trebui sa ia cianura de acolo,etc? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:47:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.