Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   In Romania se va construi cel mai mare lac de decantare a cianurii din Europa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13332)

AlinB 20.07.2011 00:00:44

Aia ar trebui sa o stim deja din viata de zi cu zi..daca am fi mai critici cu noi insine.

Yasmina 20.07.2011 00:00:58

In legatura cu lacul de decantare,sper sa fie o farsa,chiar sper din tot sufletul!

AlinB 20.07.2011 00:03:52

Se construieste in ideea ca se va demara exploatarea dar din cate stiu deocamdata n-au aprobare pentru exploatare.

Insa..avand in vedere ca guvernul nostru ultra-corupt vrea sa le dea unda verde, putin probabil sa nu o obtina pana la urma.

Stii cum se zice..realitatea se modeleaza dupa sufletele noastre.. un lac de cianura avem in suflete, uite si unul in realitatea materiala..

Yasmina 20.07.2011 00:10:57

Ma intreb de ce tocmai in Romania?Si bulgarii sunt corupti de exemplu...

AlinB 20.07.2011 00:12:26

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 379485)
Ma intreb de ce tocmai in Romania?Si bulgarii sunt corupti de exemplu...

Moral vorbind? Poate nu atat de mult ca noi..

Yasmina 20.07.2011 00:28:14

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 379484)
Stii cum se zice..realitatea se modeleaza dupa sufletele noastre.. un lac de cianura avem in suflete, uite si unul in realitatea materiala..

Si bunica mea zice la fel...
La tara,cand nu se fac recoltele se spune ca sunt oameni rai in preajma acelor locuri,si nu cred ca se greseste deloc!

Lilith23 20.07.2011 09:57:55

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 379488)
Si bunica mea zice la fel...
La tara,cand nu se fac recoltele se spune ca sunt oameni rai in preajma acelor locuri,si nu cred ca se greseste deloc!

Se zic multe "din batrani". Nu inseamna ca sunt si adevarate!

AlinB 20.07.2011 10:42:48

Daca astepti sa apara lacul de cianura sa vezi cata valoare de adevar au..

ludovic 20.07.2011 10:49:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 379484)
Se construieste in ideea ca se va demara exploatarea dar din cate stiu deocamdata n-au aprobare pentru exploatare.

Insa..avand in vedere ca guvernul nostru ultra-corupt vrea sa le dea unda verde, putin probabil sa nu o obtina pana la urma.

Din pacate s-a dat acceptul de catre ministerul culturii, acolo se tot bloca proiectul. Actualul ministru numai ministru al culturii nu este.
Ieri a fost o demonstratie in Buc impotriva lui, astazi va fi una la Cluj, poate romanii vor iesi din starea de pasivitate care ne omoara si vor lua atitudine fata de aceasta decizie.

mihailt 20.07.2011 11:43:49

Oamenii acestia chiar sunt inselati de draci.
Le-a zis tot consiliul Europei ca nu e bine sa faca acolo respectiva exploatare,acolo e parc national,PN Apuseni,sunt vestigii istorice,s-ar putea scoate foarte multi bani din turism.
Dar dracii ii inseala pe acestia din PDL si nu inteleg potentialul zonei.

Apoi sa fim seriosi,chiar credeti ca acel lac e de nu stiu cate ori mai solid decat cel de la Vidraru?
Macar de ar fi un sfert solid,cat e acel baraj de la Vidraru de solid si tot ar fi bine.

Ce se va intampla dupa cativa ani,cand se va termina de scos aurul de acolo?
Va ramane o zona calamitata,cine va trebui sa ia cianura de acolo,etc?

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:47:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.