Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atentate in Oslo (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13373)

Mihnea Dragomir 24.07.2011 15:47:13

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 381018)

Ai uitat "comunist".

Deși între masoni și comuniști legătura este preabine cunoscută, nu toți masonii au fost ori sunt comuniști. Există și mulți masoni liberali, precum tatăl fostului premier Tăriceanu, bunăoară.

Deocamdată, nu știm dacă suspectul era comunist. Tot ceea ce știm este că era membru activ al masoneriei.

konijiro 24.07.2011 15:50:32

Avand in vedere ca avem aproximativ 30.000 de secte crestine, de ce ar fi atat de incredibil ca ar exista una care impaca masoneria cu crestinismul?

gdf-fdc 24.07.2011 15:56:52

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 380981)
http://www.liveleak.com/view?i=89a_1...comment_page=2
Mesajul dobitocului: combateti fundamentalismul prin fundamentalism. Mai trist e ca multi legionari/cruciati d-aici de pe forum sunt de acord cu ce abereaza ala p-acolo. Oare cand o sa treaca si ei la fapte?

Spui niste tampenii si prostii FF MARI.de unde sti ca sunt de acord simpatizantii LEGIONARILOR cu ce s-a petrecut in NORVEGIA? DORMI LINISTIT CA NU TE TREZESTE NIMENI

Mihnea Dragomir 24.07.2011 15:58:19

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 381022)
Avand in vedere ca avem aproximativ 30.000 de secte crestine, de ce ar fi atat de incredibil ca ar exista una care impaca masoneria cu crestinismul?

Este exact ca și când ați spune că există o sectă care împacă satanismul cu creștinismul. Oricât de mare e devierea spirituală a lumii noastre, nu se pot împăca minusul și cu plusul. S-ar neutraliza, ar ieși ceva ce nu mai e nici minus, nici plus: o aberație.

konijiro 24.07.2011 16:00:23

Citat:

Spui niste tampenii si prostii FF MARI.de unde sti ca sunt de acord simpatizantii LEGIONARILOR cu ce s-a petrecut in NORVEGIA? DORMI LINISTIT CA NU TE TREZESTE NIMENI
Pai ce e diferit intre ce a facut nebunul asta in Norvegia si ce au facut legionarii in Romania? In afara faptului ca asta e singur, iar legionarii erau mai multi?

Citat:

Este exact ca și când ați spune că există o sectă care împacă satanismul cu creștinismul. Oricât de mare e devierea spirituală a lumii noastre, nu se pot împăca minusul și cu plusul. S-ar neutraliza, ar ieși ceva ce nu mai e nici minus, nici plus: o aberație.
Aberatie sau nu, nu e vina mea ca nu aveti o carte sfanta mai clara, care sa nu fie atat de interpretabila.
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism.

gdf-fdc 24.07.2011 16:17:05

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 381026)
Pai ce e diferit intre ce a facut nebunul asta in Norvegia si ce au facut legionarii in Romania? In afara faptului ca asta e singur, iar legionarii erau mai multi?

Aberatie sau nu, nu e vina mea ca nu aveti o carte sfanta mai clara, care sa nu fie atat de interpretabila.
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism.

In primul rand vorbeste la prezent. iar LEGIONARII NU AU FACUT atat de mult pe cat se spune.

Mihnea Dragomir 24.07.2011 16:23:12

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 381026)

În Cartea Sfântă nu zice de masonerie. În schimb, Magisteriul Bisericii e clar: cine este mason, nu mai este creștin. Sursa aici.

Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism. [/quote]

Deci, avem așa:
-o presă care nu scoate în prim plan esențialul: și anume că omul nostru e mason, adică anticreștin.
-un konijiro care încearcă să mai instrumenteze un atentat în lupta lui contra lui Cristos. Ghinion, încercarea a ricoșat.

Deocamdată, eu vă ofer o fotografie a "creștinului" dv în ținută de mers la "biserică", aici.

Mihnea Dragomir 24.07.2011 16:25:26

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 381031)
In primul rand vorbeste la prezent. iar LEGIONARII NU AU FACUT atat de mult pe cat se spune.

În orice caz, MULT mai puțin decât liberalii. Ca să nu mai vorbim de comuniști.

gdf-fdc 24.07.2011 16:43:16

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 381033)
În orice caz, MULT mai puțin decât liberalii. Ca să nu mai vorbim de comuniști.

dar sunt mai judecati decat liberalii si comunistii

arwein 24.07.2011 16:44:15

Daaa, sigur ca au sarit repede ateii de pe forum si au aratat cu degetul: e crestin; si ce? L-a pus preotul sa faca asta? I-a dat binecuvantare episcopul? E un dezaxat, putea fi si baha'i, ca tot aia e. Dar au venit ateii de serviciu cu punctarea "fundamentalist crestin"- uitand sa se documenteze si sa ....rationeze (ca tot cea mai buna autojustificare a ateisumui e ratiunea).
:3:

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:41:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.