Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cancerul ovarian (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13422)

ovidiu b. 28.07.2011 14:50:56

Citat:

În prealabil postat de cristina mioara (Post 382963)
tot eu sunt....ce cunostinte aveti despre cancerul ovarian?cum putem impiedica recidivarea lui?imi este f frica sa nu recidiveze..vreau sa imi cresc fetita de 5 ani sa o vad mare....ce pot face?

Faptul ca nu esti cununta si ai un copil ar trebui sa fie primul tau semn de intrebare. Despre desfranare nu stiu ce cunotinte ai...dar ri fi bine sa intrebi un duhovnic....de aici ti se trag tie aceste boli....trebuie curatenie multa (sprituala si fizica) ....apoi cununia si sa mai faci copiii.

“Numai atât e nunta binecuvântată de Biserică, cât e spre naștere de prunci, cât e comuniunea de iubire dintre părinți și copiii care vor veni – restul e numai desfrânare”. (Parintele Arsenie Boca)

gdf-fdc 28.07.2011 14:53:15

Citat:

În prealabil postat de cristina mioara (Post 382963)
tot eu sunt....ce cunostinte aveti despre cancerul ovarian?cum putem impiedica recidivarea lui?imi este f frica sa nu recidiveze..vreau sa imi cresc fetita de 5 ani sa o vad mare....ce pot face?

renunta la carnea de pui;piept ,aripioare,pulpe,organe.puiul este indopat cu hormoni de crestere ceea ce va face ca tomoarea canceroasa sa creasca in loc sa scada.

cristina mioara 28.07.2011 14:56:44

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383005)
Faptul ca nu esti cununta si ai un copil ar trebui sa fie primul tau semn de intrebare. Despre desfranare nu stiu ce cunotinte ai...dar ri fi bine sa intrebi un duhovnic....de aici ti se trag tie aceste boli....trebuie curatenie multa (sprituala si fizica) ....apoi cununia si sa mai faci copiii.

“Numai atât e nunta binecuvântată de Biserică, cât e spre naștere de prunci, cât e comuniunea de iubire dintre părinți și copiii care vor veni – restul e numai desfrânare”. (Parintele Arsenie Boca)

stiu........m-am gandit la asta...de aceea vreau din tot sufletul sa ma cunun religios......sa duc o viata curata bineplacuta Domnului

cristina mioara 28.07.2011 14:57:33

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 383007)
renunta la carnea de pui;piept ,aripioare,pulpe,organe.puiul este indopat cu hormoni de crestere ceea ce va face ca tomoarea canceroasa sa creasca in loc sa scada.

nu consum carne.doar la ocazii speciale dar si atunci f putin

ovidiu b. 28.07.2011 14:58:46

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 383007)

E putin la ce probleme are ea. Uite aici ceva mai complex....dar ATENTIE la ce boala ai - nu iti recomand sa o faci asa de capul tau - ar fi bine sa iei legatura cu cineva care are experinta in domeniu.

Alimente Interzise
Alcool, Cafea, Ciocolata, Cacao, Sare, Zahar, Margarina, Sucuri: Cola, Fanta, Pepsi..., Condimente Import, Conservanti, Prajeli
Varza gatita, Spanac gatit, Ciuperci, Pere, Gutui, Muraturi (execeptie: varza murata fara sare - este chiar recomandata sa o consumam)
Ardei, Vinete, Rosii, Fasole Boabe (exceptie: fasole pastai), Castraveti, Mazare Verde, Otet (exceptie: otet de mere)
Carne, Mezeluri, Lapte, Branza, Oua, Orice produs animalier

ovidiu b. 28.07.2011 14:59:47

Citat:

În prealabil postat de cristina mioara (Post 383009)
stiu........m-am gandit la asta...de aceea vreau din tot sufletul sa ma cunun religios......sa duc o viata curata bineplacuta Domnului

si ce te retine sa te cununi?

cristina mioara 28.07.2011 15:00:24

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383013)
E putin la ce probleme are ea. Uite aici ceva mai complex....dar ATENTIE la ce boala ai - nu iti recomand sa o faci asa de capul tau - ar fi bine sa iei legatura cu cineva care are experinta in domeniu.

Alimente Interzise
Alcool, Cafea, Ciocolata, Cacao, Sare, Zahar, Margarina, Sucuri: Cola, Fanta, Pepsi..., Condimente Import, Conservanti, Prajeli
Varza gatita, Spanac gatit, Ciuperci, Pere, Gutui, Muraturi (execeptie: varza murata fara sare - este chiar recomandata sa o consumam)
Ardei, Vinete, Rosii, Fasole Boabe (exceptie: fasole pastai), Castraveti, Mazare Verde, Otet (exceptie: otet de mere)
Carne, Mezeluri, Lapte, Branza, Oua, Orice produs animalier

din cate ai enumerat daca consum 5 produse

cristina mioara 28.07.2011 15:01:52

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383015)
si ce te retine sa te cununi?

pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi

AlinB 28.07.2011 15:01:55

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 382999)
Uita-te si aici: www.plantextrakt.ro sau www.plantextrakt.com, www.dorelplant.ro, www.faunusplant.ro, sunt foarte eficiente. Plante, produse din plante.

Nu-ti recomand homeopatia...

Vezi ca cel putin unul din site -urile unde ai trimis-o vinde remedii homeopatice.
Deci daca si restul sunt la fel de "eficiente" ca homeopatia..

AlinB 28.07.2011 15:02:51

Citat:

În prealabil postat de cristina mioara (Post 383018)
pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi

Pai nu e momentul, de ce?

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:31:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.