![]() |
Nu e minune rasul
Citat:
|
Citat:
HEI!Eu n-am scris ce ai scris tu!!!!!!!!!!!Ce se intampla????????? |
Deci am depresie azi dimineata cineva m-a binedispus cu glumele lui nevinovate si cat de bine m-am simtit!Extraordinar!Dintr-o stare de moleseala,tristete m-a dus la o stare extrem de buna.Acum pot sa va zic:''RASUL FACE MINUNI''
Si preotii glumesc.Am vazut cu ochii mei,normal doar sunt si ei oameni. Haideti sa discutam aici despre ras.Multumesc mult Asta am scris eu si ce ai citat tu,Man Teo?Nu inteleg |
Citat:
|
Aha.Am inteles.:))Scuze.:18:
|
Câteva cugetări despre bucurie
"Bucuria este un cântec, o lumină, un schimb, o strălucire care traversează întreaga Biblie, din loc în loc, de la prima până la ultima pagină. Este comoara oricărei ființe vii, chiar cea mai lipsită."
"Credinciosul trebuie să lupte până la sânge împotriva tristeții, căci ea paralizează viața și puterea noastră în Hristos. Hristos este Domnul bucuriei!" (R. Wurbrand) "Zâmbetul este expresia universală a bunătății." "Tristețea este cancerul sufletului și nebunia minții." "Domnul Hristos nu vrea să fim o ceată de tânguitori, ci o ceată de înmulțitori de bucurie." (Pr. Teofil Părăian) "Bucuria este cea mai simplă formă de recunoștință." "Creștinul este liber, așadar fericit." (Nicolae Steinhardt) Bucurie! |
Citat:
|
Și revenind....Râsul este chiar foarte benefic, fiind o artă sa știi râde sau zâmbi cînd îți este greu....Personal surîd cel puțin de câte ori pot, cum am făcut-o citindu-te acum...
|
Ce ratacit este man teo.A primit o incurajare Dar el fiind sectar a luat-o ca ofensa...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.