Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Rasul,benefic foarte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13545)

Man Teo 11.08.2011 13:26:55

Nu e minune rasul

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 388173)
AI SCRIS MINUNAT ! Ma inclin si te recitesc !

Nu e nici o minune si nici nu zice nici macar ca te inclini. Stai dreapta in fata Dumnezeului, si citeste din cartea ta si spune de acolo, cu ce te-am mintit?

tigerAvalo9 13.08.2011 13:28:31

Citat:

În prealabil postat de Man Teo (Post 388153)
Starea ta de cadere trupeasca in intunerec, o poate ridica cineva apoi, de langa tine?
Si Eva a spus lui Adam cat de bun e fructul supracunoasterii...a mai mult decat trebuie sa stii.
Si fariseii glumeau, poti sa citesti cu ochii tai. Ca doar au si ei sotii pe pamant...
As vrea sa incepem cu tristetea si sa atingem smerenia.

Intre oglinda de aur a Fiului sunt doua testamente.
Oare ce poti tu vedea in oglinda, de oricare parte ai fi?
Dar oare ce poate vedea Cel din oglinda?
Nu vede, la fel de bine, si sufletul si trupul, caci El, Elohim e mai stralucitor decat o folie de argint.

Cum poti spune ca lumina vine de la alta lumanare? vazand cu ochii lumanarea. i-ti spun ca daca nu o vezi cu nasul, nu vei stii ca lumina vine de sus.
I-ti dau crucea Fiului, o iei sa o duci chiar daca nu se vede?
Lumina lumanarii vine pe verticala, de la o alta, de la un ochi la celalalt, ca si in cazul tau.
Adevarata lumina, vine pe orizontala, nasul i-ti spune ca daca lumanarea ce primeste nu are aer, bate vanturi si sunt goluri, ea nu se aprinde.

Du-te dincolo de preot, si vei gasi fericirea vesnica.
Sa stiti ca stiinta acum vrea sa scoata ochii omului si sa ii puna deasupra lui, ca sa se vada!

HEI!Eu n-am scris ce ai scris tu!!!!!!!!!!!Ce se intampla?????????

tigerAvalo9 13.08.2011 13:29:16

Deci am depresie azi dimineata cineva m-a binedispus cu glumele lui nevinovate si cat de bine m-am simtit!Extraordinar!Dintr-o stare de moleseala,tristete m-a dus la o stare extrem de buna.Acum pot sa va zic:''RASUL FACE MINUNI''
Si preotii glumesc.Am vazut cu ochii mei,normal doar sunt si ei oameni.
Haideti sa discutam aici despre ras.Multumesc mult

Asta am scris eu si ce ai citat tu,Man Teo?Nu inteleg

Melissa 13.08.2011 13:29:46

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 388792)
HEI!Eu n-am scris ce ai scris tu!!!!!!!!!!!Ce se intampla?????????

Nu te speria..acesta este stilul lui Man Teo..delir pe langa subiect!

tigerAvalo9 13.08.2011 13:30:41

Aha.Am inteles.:))Scuze.:18:

laurastifter 13.08.2011 15:35:15

Câteva cugetări despre bucurie

"Bucuria este un cântec, o lumină, un schimb, o strălucire care traversează întreaga Biblie, din loc în loc, de la prima până la ultima pagină. Este comoara oricărei ființe vii, chiar cea mai lipsită."

"Credinciosul trebuie să lupte până la sânge împotriva tristeții, căci ea paralizează viața și puterea noastră în Hristos. Hristos este Domnul bucuriei!" (R. Wurbrand)

"Zâmbetul este expresia universală a bunătății."

"Tristețea este cancerul sufletului și nebunia minții."

"Domnul Hristos nu vrea să fim o ceată de tânguitori, ci o ceată de înmulțitori de bucurie." (Pr. Teofil Părăian)

"Bucuria este cea mai simplă formă de recunoștință."

"Creștinul este liber, așadar fericit." (Nicolae Steinhardt)

Bucurie!

misteria 13.08.2011 17:52:49

Citat:

În prealabil postat de Man Teo (Post 388181)
Nu e nici o minune si nici nu zice nici macar ca te inclini. Stai dreapta in fata Dumnezeului, si citeste din cartea ta si spune de acolo, cu ce te-am mintit?

Nici n-am zis ca minti, stau ff dreapta din fire , si imi rezerv dreptul sa ma "inclin" in fata cuiva care m-a surprins placut..Si culmea , asta fara sa ii cer voie...Iar cartea mea spune ca nici extremul smereniei nu este bun, si nici incercarea de a intoarce ceva pozitiv negativului..Deci....אלוהים להיות איתך suflete!

misteria 13.08.2011 17:55:43

Și revenind....Râsul este chiar foarte benefic, fiind o artă sa știi râde sau zâmbi cînd îți este greu....Personal surîd cel puțin de câte ori pot, cum am făcut-o citindu-te acum...

Neaguu 13.08.2011 18:29:23

Ce ratacit este man teo.A primit o incurajare Dar el fiind sectar a luat-o ca ofensa...

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.