Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Am voie să mă scarpin după ureche în timpul slujbei? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13694)

lore86 30.08.2011 15:32:16

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 395085)
Cum aș putea vorbi serios? Scuză-mă:77:, am uitat să adaug: :24:

vina e a mea, ca am inteles gresit.

crede-ma exista tot soiul de oameni....

N.Priceputu 30.08.2011 15:33:58

Probabil n-ați observat cine a pus întrebarea; ați fi înțeles că e o ironie.

richard_d 30.08.2011 15:37:15

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 395084)
si daca asta e o problema atat de arzatoare ptr tine iti recomand 2 lucruri
1:iesi afara si te scarpina, ptr ca scarpinarea ta frenetica sa nu devina mijloc de tulburare ptr altii.
2.consulta un dermatolog sa iti dea un tratament potrivit ptr mancarimea ta(sau un alt medic daca e vorba de o alta afectiune.)

Sau mai bine:
Iesi din biserica: ii dai de 3 ori ocol in genunchi. Spui "Tatal Nostru" invers si tii post in fiecare zi de 15 a lunii.
Astfel pacatul tau v-a fi iertat...

vintage 30.08.2011 15:38:28

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 395086)
dragut raspuns, m-ai facut sa rad.:))

:))
Mihail asta face pe smecherul...

lore86 30.08.2011 15:40:33

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 395089)

e adevarat, nu am recunoscut userul...

ioanna 30.08.2011 15:47:05

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 395089)

Cand pune intrebari serioase si lanseaza propuneri interesante, nimeni nu se incumeta, la scarpinat pe altii si ascultat Parazitii toti se anima. Astia suntem!

Adanna 30.08.2011 15:49:32

O intrebare serioasa

E pacat ca am uitat sa-i spun preotul in timpul spovedaniei ca-mi pare rau ca n-am fost noi ( romanii ) in doliu national in locul polonezilor ( in urma cu cativa ani) ?

Theodor_de_Mopsuestia 30.08.2011 15:54:55

Citat:

În prealabil postat de Adanna (Post 395104)
E pacat ca am uitat sa-i spun preotul in timpul spovedaniei ca-mi pare rau ca n-am fost noi ( romanii ) in doliu national in locul polonezilor ( in urma cu cativa ani) ?

Fii linistita, surioara. Acum, TOTI romanii gandim asa (desigur nu invartitii regimului, sau, la capatul celalalt al spectrului firilor umane, sfintii sau cei pe calea sfinteniei, care pot ierta orice si pe oricine, asa cum respira). A propos, i-am sugerat unui prieten sa ne lipim, cat mai multi dintre noi, niste abtibilde cu meclele Zeitei-Blonde-Venite-de-pe-Centura, Piticului-Tocilar-Obsedat-de-Taierile-Veniturilor-Altora si Piratului-Cazaro-Cumano-Chiomb-si-Chel pe partea de portelan a locului-unde-intri-singur(a). This way, vom adora si iubi aceste personaje comice din desenul animat mult prea real si 4D, numit Tragedia Romaniei, ori de cate ori sistemul nostru digestiv, in marea sa intelepciune, ne va porunci.
P. S. Scuze de off-topic si de umorul scatocentric, politic si scabros.

lore86 30.08.2011 15:55:14

Citat:

În prealabil postat de Adanna (Post 395104)

depinde cum privesti lucrurile.

Prin acel atentat a fost ucisa toata spuma Poloniei, oameni cu o adevarta coloana vertebrala, catolici adevarati.

Nu stiu cati din conducerea noastra actuala sunt ortodocsi adevarati.
dar oricum ar fi cred ca e un lucru rau sa ii doresti moartea conducatorului(sau a oricarui alt om).
cred ca e un pacat grav si ar trebui spovedit cu seriozitate.

richard_d 30.08.2011 15:56:20

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 395109)
depinde cum privesti lucrurile.

Prin acel atentat a fost ucisa toata spuma Poloniei, oameni cu o adevarta coloana vertebrala, catolici adevarati.

Nu stiu cati din conducerea noastra actuala sunt ortodocsi adevarati.
dar oricum ar fi cred ca e un lucru rau sa ii doresti moartea conducatorului(sau a oricarui alt om).
cred ca e un pacat grav si ar trebui spovedit cu seriozitate.

O spovedanie pe patul de moarte e suficienta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:55:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.