![]() |
Citat:
Serios acum, spuneam in sensul ca semitii, poate inclusiv datorita acestei operatii, sunt mai...apreciati de feminitatea locala... Ai vazut tu araboaica/siriaca sa "fuga" din tara ei cu un degenerat occidental lispsit de virilitate, pentru alt motiv decat banii?... Prima oara am fost in Germania cd eram adolescent cu taica-meu... Ei, si amndoi, in acelasi moment aproape, am observat aspectul aproape hermafrodit al multor occidentali...deh, rasa spalacita... On-topic. Scz, e un forum de credinta, dar sntem toti adulti, deci: exista ceva toxic numit smegma. Acesata substanta, consecutiv circumciziei, dispare. Conform a foarte multe studii, smegma (de unde isi trage numele o afurisita de bacterie numita Mycobacterium smegmatis) e responsabila in masura insemnata pentru cancerul de col uterin. lol Asa ca, decat sa ne sterilizam fiicele pubere prin vaccinuri indoielnice, ca asa ne impune gunoiul mondialist masonic, mai bine ne circumcidem fiii. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Pina va documentati intelegeti ca inseamna apa calda si sapun peste tot pe corp si in unele cavitati (bucala, canalul auditiv , partea interna a preputului)in mod regulat. Circumcizia nu presupune in mod obligatoriu o igiena mai buna decit la necircumcisi. Nespalati sunt multi ! Indiferent daca au sau nu preput . In ziua de astazi tot o asemenea nebunie bintuie si femeile care isi fac corectarea chirurgicala /ajustarea nimfelor (a labiilor mici) cica tot din motive de igiena dar mai ales estetice . Asta presupune ca cineva le ,,admira" acea zona si ca este lasata la libera si amanuntita vedere. Este o mare minciuna si o nebunie insuflata numai de diavol . Partilor corporale intime nu trebuie sa le acordam atentie decit in caz de patologie certa si de igiena zilnica ...atit . Ca o dovada a neatintirii firesti a atentie in aceste zone mai mult decit este normal , amintim cuvintul Sf. Vasile cel Mare(,,Regulile monahale mari si mici") care poruncea calugarilor ca nu le este ingaduit ca nici macar sa-si priveasca ,,rusinea". Si stia el f. bine de ce poruncea aceasta ! Satana are o uriasa paleta de siretlicuri legate de sex pt. a te arunca in pacate mari , si ca drept dovada ca este asa este faptul ca numai pe aceasta cale a robit o lume intreaga... Nu va ingaduiti nimic nefiresc legat de sex si care nu este in buna rinduiala si dreapta socoteala a lucrurilor ! |
Citat:
|
1. Eu din contra am auzit ca circumcizia o face sa para mai mare
2. Chestia cu chinezii era, desigur, o ironie 3. Virilitatea unui barbat e direct proportionala cu gloria, marirea si puterea, nu cu marimea penisului; exemple : Stefan cel Mare, Irinel Columbeanu si altii de care nu s-a auzit ca ar avea performante deosebite, dar nici nu s-a plans nimeni. PS Oricum e doar o chestiune de timp pana cand cineva pe acest forum se va plange ca e prea viril si trebuie sa faca ceva in acest sens; eu sugerez, pana la ajunga la Ciomu, sa inceapa cu ceai de tei, lavanda si dusuri reci; sau, sa se insoare si problema va trece de la sine in cel mai scurt timp |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:22:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.