Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   este nevoie de ajutorul vostru. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13733)

iulyaan 22.09.2011 20:09:23

au mai fost cateva actiuni impotriva iesirilor necontrolate a presedintelui....dar sunt putin,iar televiziunile se intrec in reclame cu Rosia Montana...

guardian knight 22.09.2011 20:19:20

mult zgomot pentru nimic !

am fost si eu pe la rosia montana acu doi trei ani, ceea ce se poate vedea acolo este:

-o asezare ca vai de lume, cu oameni uitati si saraci, fara locuri de munca
-niste darapanaturi care oricum cad, ce vestigii istorice, povesti si baliverne...hai sa fim seriosi !

problema e insa urmatoarea,pragmatic vorbind :

eu sunt de acord sa se exploateze acele zacaminte de aur, care ar oferi o anumita bunastare materiala si locuitorilor din zona,insa in conditiile in care statul roman obtine un castig substantial si exista niste norme draconice anti-poluare !!!

antoniap 22.09.2011 22:05:35

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 402541)
am fost si eu pe la rosia montana acu doi trei ani, ceea ce se poate vedea acolo este:

-o asezare ca vai de lume, cu oameni uitati si saraci, fara locuri de munca
-niste darapanaturi care oricum cad, ce vestigii istorice, povesti si baliverne...hai sa fim seriosi !

problema e insa urmatoarea,pragmatic vorbind :

eu sunt de acord sa se exploateze acele zacaminte de aur, care ar oferi o anumita bunastare materiala si locuitorilor din zona,insa in conditiile in care statul roman obtine un castig substantial si exista niste norme draconice anti-poluare !!!

Nimic din toate astea! Statul roman castiga foarte putin. Poluarea e considerabila, iar nelinistea romanilor este justificata.

Asa cum sunt, oamenii isi iubesc saracia lor. ,,Muntii nostri aur poarta,/ Noi cersim din poarta-n poarta."

Problema e delicata. Uite, daca te-ar scoate pe tine cineva dintr-o casa mai buna sau mai rea, cum te-ai simti? Asa cum este, este casa ta, casa amintirilor tale si este firesc sa te simti legat afectiv de ea. Daca ne punem in situatia locuitorilor din zona, putem sa-i intelegem.

Apoi, cu un dram de patriotism, putem sa intelegem si dauna uriasa adusa statului roman prin aceste exploatari.

guardian knight 28.09.2011 19:44:59

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 402578)
Nimic din toate astea! Statul roman castiga foarte putin. Poluarea e considerabila, iar nelinistea romanilor este justificata.

Asa cum sunt, oamenii isi iubesc saracia lor. ,,Muntii nostri aur poarta,/ Noi cersim din poarta-n poarta."

Problema e delicata. Uite, daca te-ar scoate pe tine cineva dintr-o casa mai buna sau mai rea, cum te-ai simti? Asa cum este, este casa ta, casa amintirilor tale si este firesc sa te simti legat afectiv de ea. Daca ne punem in situatia locuitorilor din zona, putem sa-i intelegem.

Apoi, cu un dram de patriotism, putem sa intelegem si dauna uriasa adusa statului roman prin aceste exploatari.

Ar trebui discutat pe cifre concrete, numai asa ne-am face o parere obiectiva si clara !

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:14:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.