![]() |
Citat:
Minastirea a editat o serie de 12 CD-uri (nu sunt sigur dar asa cred) dar eu am doar 4-5. Oricum este suficient pt. a ne folosi de cel ce a fost parintele Nichita . Transmiterea lor insa este supusa unor rigori . |
Citat:
Iar comparatiile in cauza cred ca nu sunt tocmai inspirate. Urmareste-i cum sa nu ..e ca la fotbal, fiecare urmareste echipa favorita, mai facem si putina galerie.. |
Citat:
|
Dragi colegi, recititi va rog din cand in cand prima postare a topicului, ca sa avem in fata ochior despre ce se discuta aici.
Se cere un site. Il aveti? Postati-l. Nu il aveti, nu postati off-topic, ca sa nu ajungem sa vorbim despre fotbal si monofiziti, acolo unde se cere un simplu site; ADICA UN LINK. Ma iertati, dar trebuie sa ne mai disciplinam putin din acest punct de vedere. |
Raspuns la intrebare
Citat:
Doamne-ajuta. |
pr Nichita Pascan - Invierea ficei lui Iair 2003 - despre moarte
pr Nichita Pascan - Vamesul si fariseul despre mandrie si smerenie 2003 pr Nichita Pascan - Cina Imparatului Despre Sfanta Impartasanie pr Nichita Pascan - Duminica parintilor de la Sinodul I etc... etc... pe acelasi site gasesti mai multe |
Vreau si eu niste predici cu Pr Nichita Pascan
Va rog daca se poate as dori predicile Pr Nichita Pascan. Am incercat linkurile de mai jos insa nu mai sunt actuale. Daca le are cineva sa le posteze aici sau sa imi trimite-ti pe email la adresa ortodoxplus@yahoo.com. Chiar daca Pr Nichita nu mai este in tara totusi ele au fost la vremea aceea foarte puternice ca impact in randul credinciosilor. Multumesc. Doamne ajuta.
|
Citat:
|
Citat:
Dar daca tot este un super, extra, mega,high... schismatic, ce treaba sa mai aiba un ortodox cu el? Nu-l mai cautati, este un proscris,un fugar, un dezertor, un tradator ! Degeaba ajunsesera ce ajunsese, ca a sfirsit in mocirla ! Nu? si fariseul, ca si noi, multumea la altar Domnului ca nu este ticalos si pacatos ca vamesul acela ...! Multumim si noi, astia bunii, valorosii, ca nu suntem atit de tradatori ca el...si raminem cu gura cracanata la citiva, 2-3 apucati, gata-gata sa cada si ei, doamne fereste, care cica urasc doar pacatul aproapelui, nu si pe el insusi si inca il mai privesc cu dragoste pe acest monah. Ce oameni ?! Ei, sa ii lasam incolo ca astia nu au inteles nimic din ortodoxie iar noi sa ne pastram puritanismul ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:47:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.