Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sfatui-ti-ma, va rog! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14039)

gdf-fdc 22.10.2011 12:50:27

Citat:

În prealabil postat de smal27 (Post 407328)
asa ma gandeam si eu... C-ar fi necesara o sfintire a camerei si chiar a casei... Si pe langa televizorul buclucas mai am si alte fenomene insa nu concrete... Adica uneori simteam deseori(de mai multe ori, doar seara) un aer rece langa obrazul drept sau pe mana dreapta... Si nu era ceva inventat de mine sau curent. Curent nu avea cum sa fie pt ca stateam(si stau)mereu cu usile inchise(de la camera si de la balcon) si din imaginatie nu era pentru ca mi se intampla cand eram concentrata sa rezolv temele sau cand ma uitam pierduta la televizor, adica nu ma gandeam deloc la ceva supranatural sau ceva de genul asta. Asta a fost inainte de ultimele faze cu televizorul si am incercat sa le ignor. Mereu imi spuneam ca sigur e ceva ce poate fi explicat logic si nu ceva ce ar putea sa ma sperie... Cum de altfel incerc sa ma calmez si acum, la faza cu televizorul... Dar nu prea ma mai pot convinge.

trebuie sa il rogi pe preot sa-ti inchine casa.se face sfestanie si dupa ce se termina preotul unge cu ulei sfintit in chipul sfintei cruci deasupra usilor.crede-ma ca nimic nu se va mai apropia de casa ta. Trebuie sa te si spovedesti

AlinB 22.10.2011 13:02:26

Scoate-l din priza inainte de culare.
Iti garantez ca asa nu o sa se mai aprinda.

La duhovnic cand ai fost ultima data?
El ce zice?

smal27 22.10.2011 13:20:08

Nu am duhovnic...

gdf-fdc 22.10.2011 13:22:47

Citat:

În prealabil postat de smal27 (Post 407352)
nu am duhovnic...

cauta-ti un duhovnic.la cate biserici sunt nu ai cum sa spui ca nu gasesti.de unde esti?

smal27 22.10.2011 13:23:46

Trebuie sa astept pana la Craciun pentru ca ai mei nu prea le au cu Biserica si nu cred in lucruri supranaturale de genul asta...
Multumesc tuturor pentru sfaturi:) inseamna ca intr-adevar e ceva si nu e problema la psihicul meu.

smal27 22.10.2011 13:26:02

Sunt din Suceava. Sincer mi-as cauta dar nu stiu cum se face. Cum ajunge un preot sa iti devina duhovnic? Pur si simplu mergi des la el sa te spovedesti si/sau sa vorbiti sau cum?

gdf-fdc 22.10.2011 13:31:06

Citat:

În prealabil postat de smal27 (Post 407357)
sunt din suceava. Sincer mi-as cauta dar nu stiu cum se face. Cum ajunge un preot sa iti devina duhovnic? Pur si simplu mergi des la el sa te spovedesti si/sau sa vorbiti sau cum?

mergi la un preot ii ceri sa te spovedeasca si il rogi daca vrea sa iti fie duhovnic. Nu ai de ce sa astepti pana la craciun,problemele se pot agrava.

ioanna 22.10.2011 13:34:12

smal27

Sigur iti inchizi televizorul sau il lasi pe stand by? Scoate-l din priza si probabil 'fenomenul' nu se va mai repeta.

smal27 22.10.2011 13:36:33

Se pot agrava? Ce ar putea sa mai fie?

smal27 22.10.2011 13:38:21

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 407361)
Sigur iti inchizi televizorul sau il lasi pe stand by? Scoate-l din priza si probabil 'fenomenul' nu se va mai repeta.

Apas pe butonul de la telecomanda pe care apas de cand il am. Adica pe butonul care il inchide. Nu are functia stand by... Cel putin nu cred ca are, daca ar fi avut as fi descoperit pana acum avand in vedere ca-l am de foarte mult timp.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:00:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.