![]() |
va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. ma bucur de incurajari. si pe mine probabil multi ma considera poate inconstienta. eu stiu ca sunt pacatoasa si poate merit tot ce e mai rau in lume, dar eu am speranta ca totul se va rezolva de la sine, cu mila si ajutorul lui Dumnezeu.
|
|
Paradoxal se intampla frecvent cu cei care nu vor sa aiba copii si sa amane aceasta din diverse pseudomotive: financiare, cariera, etc., odata cu inaintarea in varsta sa cheltuiasca mult mai mult pentru a putea sa aiba un copil.
|
Citat:
|
Cand ajungem sa ne punem intrebari de genul cum va fi cu al treilea, al patrulea?, ... e clar ca nu-L mai privim pe Dumnezeu ca Tata sau ca noi ne-am pierdut calitatea de fii. Orice tata in adevaratul sens al cuvantului, se zbate din rasputeri pentru copiii lui. Asa e si Dumnezeu cu noi, ne ofera daruri si atunci cand nu le meritam. Credinta si dragoste sa avem si vom iesi biruitori din toate incercarile.
|
Citat:
Stiu ca Inaltul a sfatuit toti protii din eparhie sa se axezeze in mod special predica de la cununie pe nasterea de prunci(minim trei, spunea Inaltul). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:56:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.