Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Case de copii, orfelinate, azile de batrani. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14127)

Yasmina 22.11.2011 00:30:44

Citat:

În prealabil postat de skicolour (Post 411160)
Nu vechimea...ci pretul pe care-l punea ea asupra unor lucruri ce mie, la prima vedere, mi-ar fi parut bune de aruncat.
Sunt copii in nevoie pretutindeni: si dintre cei ce au avut sansa de a se naste in familii credincioase, si dintre cei ce nu au avut aceasta sansa...

Asta exista decand lumea si exista si in randul celor maturi;ce arunca altii foarte instariti este foarte cautat de cei cu venituri mici sau chiar medii.
Firimiturile de paine simbolice de la ospatul celor bogati.

In fine,daca copila are un trai decent si o familie iubitoare care sa-i poarte de grija si sa-i faca introducerea in viata spirituala,este o fericita!Partea cu jucariile se rezolva in timp :)

lore86 22.11.2011 10:05:19

Citat:

În prealabil postat de skicolour (Post 411160)
Nu vechimea...ci pretul pe care-l punea ea asupra unor lucruri ce mie, la prima vedere, mi-ar fi parut bune de aruncat.
Sunt copii in nevoie pretutindeni: si dintre cei ce au avut sansa de a se naste in familii credincioase, si dintre cei ce nu au avut aceasta sansa...

asa e.
Copilasii saraci invata sa pretuiasca fiecare lucru, sa se bucure de fiecare nimic.
Dar in simplitatea jucariilor lor sunt mai fericiti decat copiii care au de toate.
Si acestia sunt cei care vor invata sa pretuiasca lucrurile cu adevarat importante din viata.
Nu jucariile sunt esentiale, ci important e sa nu le lipseasca hrana necesara, hainute adecvate cu anotimpul si cel mai important...afectiunea si atentia parintilor.
Caci jucariile scumpe si hainutele de lux nu sunt inlocuitorul timpului care trebuie acordat copilului!

skicolour 22.11.2011 19:09:31

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 411180)
Nu jucariile sunt esentiale, ci important e sa nu le lipseasca hrana necesara, hainute adecvate [/b]

Nu sunt esentiale...dar :) zambetul de pe fetisoara lor nevinovata tot printr-o jucarie il castigi. Bine ar fi sa le putem imbina cumva, cat de cat, pe toate.

Hans Dietrich 27.11.2011 19:33:45

Sunt si eu nou pe acest forum, sunt ortodox, as vrea sa imi fac prieteni (stiu ca poate nu am nimerit bine aici ), sunt deschis oricaror discutii in limita bunului simt si al subectelor abordate. Multumesc.

Hartford 28.11.2011 02:37:25

Citat:

În prealabil postat de Hans Dietrich (Post 411979)
Sunt si eu nou pe acest forum, sunt ortodox, as vrea sa imi fac prieteni (stiu ca poate nu am nimerit bine aici ), sunt deschis oricaror discutii in limita bunului simt si al subectelor abordate. Multumesc.

Bine ai venit! Sincer ar fi bine daca ne-ai spune numele de botez Hans Dietrich si din Iasi? hm nu prea suna a roman. In fine aici ai sa gasesti oameni cu suflet bun dar sa nu te sperii si sa fugi cind ai sa primesti si replici mai putin placute ca nah sintem oameni.
Stai aici cu noi ai sa inveti multe.
Eu Vassy

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:49:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.