![]() |
Citat:
|
multe chestii triste cu divorturile astea....de fapt se constata un regres al familiei....si societatea nu incurajeaza familia....legat de cei divortati....sa vb. cu duhovnicul lor cum e mai bine......ei pot da un sfat bun, noi putem da sfaturi...dar putem gresi....nu ma pronunt, daca as fi fost insurat si apoi divortat....nu m-as mai fi casatorit....as fi ales apropierea de Domnul...nu as merge la manastire...as sta singur in celibat...cu credinta in Domnul...cu copil e mai greu de luat o decizie.
|
Mi-a scapat topicul asta pana acum, cred ca munceam prea mult pe vremea aia. :)
Philalex, tu oricum nu esti in favoarea casatoriei - desi frica ta pare a fi mai mult de natura economica, din ce-am mai citit eu de la tine - deci sfaturile tale sunt din perspectiva asta pe care ai afisat-o constant pe forum. |
Din pacate,relatia dintre copil si parinte vitreg se doveste a fi rodnica sau falimentara numai dupa ce familia isi intra in rolurile ei depline.
La intalniri,tatii vitregi sunt cuceritori,stau o ora doua la povesti cu copiii adoptivi,aduc carti,jucarii si prajituri si totul pare minunat.Iadul poate fi gustat dintr-o relatie directa iar momentele de criza pot dezvalui adancimea sufleteasca a oamenilor. Totusi,daca va orientati sa va casatoriti cu un crestin am toata increderea ca fiind un om cu o perspectiva spirituala a existentei,se va purta bine cu un copil care nu este al sau. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:27:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.