![]() |
Daca vrei sa cunosti povestea mea , citest-o Mirelat , este postata pe acest forum , pe acesta pagina postata sub acelasi nume. Sa nu crezi ca m-am suparat pe tine ? Cateva cuvinte nu ma afecteaza , in comparatie cu ceea ce mi se intampla . Dumnezeu m-a intarit si am invatat sa suport multe lucruri si sa tac in liniste . Nu am povestit drama mea pe acest forum , decat foarte putin ,pt a nu se intelege ca vreau sa imi planga oamenii le mila . Am un caracter sensibil , plang mult , dar cand este vorba ca fiului meu sa-i faca cineva vreun rau , devin o persoana puternica . Cine crezi ca imi da aceasta putere ? Dumnezeu si nimeni altcineva . Povestea este cam lunga , dar poate o sa iti faci timp s-o citesti si o sa vezi ce s-a intamplat familiei mele .
|
draga mea, sincer nu am timp sa citesc povesti/ povestiri s.a.m.d.
de asta ti-am cerut un raspuns scurt si la obiect. |
Poti povesti pe scurt o poveste care s-a derulat pe parcursul a doi ani ? Nu cred . Povestea mea este adevarata 100% si nu are la baza minciuni . Si ca sa o scriu pe scurt , nu cred ca as putea . Sunt elemente importante care nu le pot trece cu vederea ,ca astfel s-ar intelege altceva . Iti multumesc ca ai vrut sa ma ajuti , asa cum ai crezut tu de cuvinta , dar ceea ce imi ceri , nu poate fi scris in cateva fraze . Nu vreau sa iti rapesc timpul cu problema familiei mele , poate ca tu ai ceva mai bun de facut , decat sa citesti o poveste , pe care tu nu o crezi ca-i adevarata .
|
Citat:
Stii, cand vrem sa obtinem ceva, cat de mic, trebuie sa fim sistematici si organizati, nu sa stam la povesti... |
Draga Mirela,
Iti scriu eu in doua cuvinte despre ce e vorba: Fiul Catalinei statea de vorba cu doi tineri in fata blocului si a fost atacat de alti doi tineri beti.Acum fiul Catalinei este acuzat ca i-a facut celuilalt un hematom si este in primejdie de a intre la inchisoare din cauza marturiilor false ale martorilor. Si daca te intrebi cum de este posibil asa ceva, pot sa-ti raspund ca este posibil atata vreme cat justitia este corupta. Eu am sarit evident peste foarte multe amanunte, dar in esenta despre asta e vorba. |
Multumesc Anca, apreciez bunavointa ta, dar chiar nu ma intereseaza amanuntele acestei povesti pentru ca nu sunt eu judecator sa dau verdicte. I-am cerut Catalinei sa imi dea detaliile tehnice de baza ale acestui proces, in ideea ca ii voi putea vorbi despre asta prietenului meu care este avocat si profeseaza in Romania. Dar vezi, iar imi vine in minte o vorba romaneasca : "Dumnezeu iti da, dar nu-ti si baga-n traista"... pentru cine are urechi de auzit, sa auda!... vorba vine.
|
Fiul meu era la intalnire cu prietena sa si cu un prieten ,statea de vorba , la o distanta de 80 m de blocul in care locuim . La un moment dat de ei s-au apropiat trei tineri ,beti ,persoane foarte violente cu multe infractiuni la activ . Acestia s-au apropiat de grupul lor si s-au facut ca-l loveste pe fiul meu . Acesta s-a ferit ,fapt pt care acestia s-au deranjat zicand :' Ia uite ma si la asta ,are reflexe !'Si pe rand au sarit pe el si au inceput sa-l lovesca cu pumnii ,trantindu-l la pamant si apoi incepu sa -l loveasca si cu picioarele . Andrei ,fiul meu vazand ca nimeni nu-l ajuta il ruga pe prietenul lui sa ne anunte . Noi am intrat in panica si de frica sa nu fim si noi batuti am luat cu noi o bata ,pt a ne apara . Politia a fost anuntata .Fiul meu scapa de cei trei si venea spre casa ,plin de sange ,cu hainele rupte , era in stare de soc . I-au fracturat nasul ,i-au provocat nenumarate escoriatii ,echimoze , plagi muscate ,la nivelul buzelor si dinti mobili .L-am luat cu noi si ne-am indreptat spre politie , Infractorii ne-au vazut si ne-au atacat si pe noi ,fara sa le facem nimic , au venit la noi ,(noi nici nu-i cunostem ) si Argeseanu i-a zis sotului meu :' Ce ma ai bata ? Te bat si pe tine si pe fitu cu bata cu tot ' si imediat il lovi cu pumnii in fata . Bata i-a fost smulsa din mana ,de unul din complici sai ,Geonea Robert . Am vrut sa plecam acasa ca politia nu venise pana in acel moment ,cand deodata se auzi niste injuraturi si amenintari . Eu mi-am intors privirea si l-am vazut pe Argeseanu cu bata in mana ,pregatit sa loveasca pe fiul meu . Eu , cu pretul vieti mele, m-am inerpus intre ei , cu mainile ridicate ,plangand il rugam sa nu imi omoare fiul . Acest infractor incepu sa ma loveasca cu bata ,in cap ,maini si peste picioare ,lovituri care mi-au distrus sanatatea de atunci .Fiul si sotul nu au putut interveni deoarece erau imobilizati . Unul dinte infractori ii lua bata lui Argeseanu zicandu-i "las-o ma ca o omori ' Acestuia i-a lua t-o alt tanar si i-o dadu fiul meu . Sotul meu scapa de cei ce il imobilizase si-l apuca pe Argeseanu de haine ,certandu-l ,cum de a indraznit sa loveasca o femeie si in aceste imprejurari au cazut pe ciment , cu Argeseanu peste el . Eu am cerut unui barbat sa-l ajute pe sotul meu . Argeseanu fu tras de pe sotul meu si acesta se indrepta spre Andrei ,care era la circa 6 m de locul in care era cazut sotul meu . El , plin de sange ,care nu se mai oprea ,in starea acea de soc in care se afla ,se uita dupa noi . Cineva i-a strigat :' Andrei vezi ca vine Kioma ""(porecla infractorului Argeseanu ) Andrei se rasuci si lovi , in aparare , inspre el, o singura data cu bata ,dupa care fugi . Acesta nu a cazut ,ci a fugit dupa el pana la blocul in care locuim ,vrand sa-l bata din nou . Toate aceste fapte au fost spuse de toti martorii nostri in toate fazele de urmarire penala ,dar in declaratiile lor apare alte minuni . Politisti ,procurorul care a anchetat cazul au masluit probele ,deoarece socrul infractorului Argeseanu ,are relatii in Politie si in Parchetul Petrosani . Un comandant de politie si un prim procuror . Si Procururul care a anchetat cazul a intocmit un rechizitoriu ,care nu are la baza adevarul si nici macar minciunile infractorilor sau ale martorilor lor . Acestsaa ne-a incalcat nenumarate drepturi prevazute in Codul de procedura penala . Si in instanta judecatorul a continuat sa faca acelasi fapte ilegale ca si politisti si procurorul , iar sentinta a dat-o copiind cuvant cu cuvant ,dupa Rechizitotriul masluit . Si pe o mare minciuna , fiul meu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare . Avocatii pe care i-am avut ne-au tradat si nu au luat nici o atitudine fata de ilegalitatile care ni se faceau si la care erau partasi . Si la Alba , avocatii ne-au facut la fel ,poate ai citit comentariul pe care ziceai ca nu l-ai inteles . Deci vezi ce ni s-a intamplat Mirela ? Este un fapt grav sau nu ? Era sa fim omorati pe strada toti si cand colo in loc de victima fiul meu a ajuns criminal . De ce ? Ca procurorul corupt a mintit , ca Argeseanu era peste sotul meu si fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate ,adica in imposibilitate de a se apara ,fapt care nu este adevarat .Vezi cu cine ma lupt ? Dupa spusele unor martorii (am probe , inregistrari )Spun ca acest infractor dupa terminarea scandalului cu noi a avut alt conflic cu acel tanar care i-a dat bata fiului meu ,cazand pe jos cu capul de ciment si dupa aceea acesta a mimat o criza de epilepsie ,boala care o are de mic copil ,fapt spus si de infractorul Argeseanu in instanta de fond , facand pe victima , pt a scapa de necazuri . Ei ce spui Mirela de ceea ce fac infractorii si cei care ii sustin ?
|
Citat:
In cazul in care prietenului tau, avocatul din Romania nu-i este suficienta scurta relatare a Catalinei, poti gasi toata poveste pe topicul "Cum sa-mi gasesc linistea sufleteasca ?" Am inteles ca pe tine personal nu te intereseaza amanuntele, dar s-ar putea, ca avocatul sa aiba nevoie de mai multe amanunte pentru o justa evaluare a situatiei. Daca as fi cunoscut un avocat in Romania, as fi facut eu gestul de a o ajuta pe Catalina, avand in vedere ca aceasta femeie se plange de multa vreme de situatia fiului ei si a ei ca parinte. Dar cum nu am aceasta posibilitate, ma voi folosi de cea mai comoda forma de ajutor si anume cel financiar, sperand in felul acesta sa-L bucur pe Dumnezeu, ca nu am lasat nebagata in seama o persoana, pe care as fi putut-o ajuta. Doamne ajuta! |
Draga Anca,
I-am dat Catalinei un raspuns pe MP, si sper ca pana la urma sa ajungem la un limbaj comun. Numai bine tuturor si Post usor si binecuvantat! Mirela |
Ancah , i-am dat Mirelei detaliile cerute , printr-un mesaj privat .Dar fara a lua in considerare povestea intreaga , nu poti ajunge la o concluzie CORECTA . O cauza trebuie privita din toate unghiurile .
Trebuie sa se tina cont de persoana celor in cauza . De circumstantele in care s-a petrecut fapta . Cate persoane a luat parte la infractiune si care au fost faptele fiecaruia . Toate acestea se pot afla numai printr-o cercetare corecta a cazului . |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:22:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.