Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dezastru in tabara de copii a Parintelui Tanase ! << sursa "Gandul info" >> (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14248)

lore86 15.12.2011 10:56:42

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415131)
Cum adica "acum, cand ne pregatim sa-L intampinam"? E o referire la prostia ce se vehiculeaza, cu asa-zisa Apocalipsa din 2012?

nu cred, cred ca mai degraba se refera la faptul ca Hristos vine din nou printre noi, in chip de Prunc, cerand sa se nasca in ieslea inimii noastre. Rugandu-ne sa il primim in suflet si sa il incalzim cu bunatate si dragoste.

Mihnea Dragomir 15.12.2011 11:01:02

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415131)
Cum adica "acum, cand ne pregatim sa-L intampinam"?

În această perioadă a anului, creștinii se pregătesc să Îl întâmpine pe Pruncul Isus. Aceasta înseamnă o perioadă de post și bucurie, când nădăjduim ca El să se nască în inimile noastre. Crăciunul este ziua Lui de naștere. La începutul săptămânii viitoare, am să și comand tortul.

Citat:

E o referire la prostia ce se vehiculeaza, cu asa-zisa Apocalipsa din 2012?
Nu știu exact detaliile a ceea ce "se vehiculează", dar cred că Apocalipsa ar putea avea loc foarte bine în 2012 și că trebuie să mă surprindă pregătit.

VladCat 15.12.2011 11:01:23

mesaj sters

lore86 15.12.2011 11:17:39

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 415137)

Nu știu exact detaliile a ceea ce "se vehiculează", dar cred că Apocalipsa ar putea avea loc foarte bine în 2012 și că trebuie să mă surprindă pregătit.

Poate ca Parusia nu va surveni in 2012 dar sfarsitul meu poate surveni oricand.
Frumos ati remarcat, domnule Dragomir. Asa este, trebuie sa fim pregatiti.

AnnaKarenina90 15.12.2011 12:41:21

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 415134)
Nici pomeneala,cred ca se referea la apropierea Nasterii Domnului.

Da, cred ca ai dreptate! Imi cer scuze!

N.Priceputu 15.12.2011 13:10:34

Da, Anna Karenina, sigur că la întâmpinarea Nașterii Domnului mă refeream. Poate trebuia să spun „să-L primim”.

Mihnea Dragomir 15.12.2011 20:02:46

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 415032)
Eu nu cred că au fost distruse chiar toate decorațiunile. Ghipsul nu arde. S-or fi spart multe, dar poate că încă mai au unele rămase întregi, de vânzare. Pe urmă, chiar dacă au mici defecte, la câtă marfă defectă ori cu probleme am luat, un ren fără nas sau o sanie cu talpa sărită, nu mai contează. Eu am multă nevoie de niște podoabe de ghips de Crăciun, mă gândesc să merg sâmbătă, pe 17 decembrie, cu mașina să cumpăr câte ceva rămas. Văd că până la Valea Plopului se fac cam 2 ore de mers lejer. Dacă plecăm pe la 10.30 din București, la 12.30 suntem acolo. Facem achizițiile și pe urmă mâncăm și venim înapoi. Pe la ora 3, 3 și jumătate după amiaza suntem la casele noastre.
Acuma, nu-mi place să merg singur în mașină, mă tem că aș adormi la volan după o săptămână de lucru. Mai vine cineva din București cu mine, să luăm decorațiuni din ghips ?

Deci, până acum nu am convins decât trei persoane să vină cu mine la Valea Screzii să cumpărăm podoabe: copiii mei, care s-au arătat foarte interesați. Mai vine cineva ? Mai am 3 locuri în mașină. Îmbarcarea este sâmbătă la 10.30, în Piața Presei Libere.

maria25 15.12.2011 21:14:46

Doamne ajuta!

http://salveazacraciunul.gandul.info/

Dati un LIKE pt copiii din Valea Screzii si Valea Plopului.

tabitha 16.12.2011 07:54:44

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 415207)
Deci, până acum nu am convins decât trei persoane să vină cu mine la Valea Screzii să cumpărăm podoabe: copiii mei, care s-au arătat foarte interesați. Mai vine cineva ? Mai am 3 locuri în mașină. Îmbarcarea este sâmbătă la 10.30, în Piața Presei Libere.

Eu una as veni, dar sunt cam departe. Trist dom'le, ca nici macar la o plimbare gratis pana la parintele Tanase nu se inghesuie nimeni. Lumea "are treaba". Parca suna cunoscut.

Yasmina 16.12.2011 08:38:48

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415152)
Da, cred ca ai dreptate! Imi cer scuze!

Stai linistita,ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze,doar am vrut sa ajut.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:11:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.