![]() |
Citat:
Oamenii ca tine merg pe principiul "cui pe cui se scoate" si lupta impotriva a ceea celor li se pare a fi o nedreptate, cu alte nedreptati. Si'apoi parca te vad primul care se bate cu pumnul in piept ca tu esti credincios, ca ai principii morale bine definite si coloana vertebrala. |
Citat:
Nu stiu cum, dar oamenii imi par...prea obositi psihic. Prea obositi sa ia atitudine, multumiti ca deocamdata nu ii afecteaza direct si lor le este bine. MI se pare ca ne complacem intr-o stare de bine aparenta. Si cred ca acest "bine" se va rasfrange impotriva noastra. Ca o paralela, am vazut azi cati oameni au iesit in strada. 13 mii din 20 de milioane. Cred ca e destul de graitor. A nu se intelege ca sunt pro manifestari in strada, ci am observat cat de obositi suntem. Cat de preocupati de binele momentan. Suntem ca niste oi risipite.Nu avem un tel comun, o traiectorie comuna. Aia care au iesit in strada, au iesit din variate motive. Nimic la unison. O mie de voci. Nu stim ce vrem, nu stim ce sa cerem.Nu suntem uniti. Am fost formati de-a lungul timpului prin diferite mijloace sa ne dezbinam. Sa nu mai tinem la identitatea nationala. Sa nu mai luptam ptr viitorul nostru, al copiilor nostri, al neamului nostru romanesc. In curand vom face parte din marea familiei a europei. Numele Romania va exista doar in inimile unora. atat. Personal, cred ca nici pe harta nu vom mai exista. Vom fi doar un judet european. "Unde esti, tu tepes, Doamne, ca punand mana pe ei...." |
Nu mai stiu care parinte a spus, Pr.Iustin Parvu parca, ca acum este momentul sia cum mai putem lupta impotriva, daca vom lasa sa se instaureze acest sitem, cand ne vom trezii cu toti v-a fii prea tarziu. Numai amu mai putem sa ne opunem.
Intr-un fel sau altul acest sistem v-a lua nasptere, dar cu cat v-a fii impus mai tarziu, cu atat mai bine. Trebuie sa ne opunem-nu ma refer la violenta, ci pur si simplu sa zicem NU- ptr. generatiile care vor urma, ptr copii, nepoti etc. Imi e scarba sincer, nici la scoala nu mai ai dreptul sa mergi liber, trebuie sa fi monotorizat din minut in minut.>.< |
@lore86, ai dreptate,parintele Adrian Fageteanu asta a spus-o mereu: nu suntem uniti! Si zicea ca nu crede ca vom reusi vreodata sa ne unim si sa ducem vreo lupta la bun sfarsit. Asta este. Sfarsitul ne este aproape.
|
Citat:
|
Oricum nu cartelele alea ne baga in iad,ci patimile. Aici trebuie sa fie o ingrijorare mare...
|
Nu trebuie sa se uneasca absolut toti romanii, macar cei care au credinta sa o faca. Daca deja il luam pe "nu avem nici o sansa" in brate nu o sa ajungem nicaieri.
Cartelele alea sunt o ingrijorare mare. Daca o sa ajunga copii sa trebuiasca sa treaca acea cartela cu banda magnetica sau chip rfid de ficare data cand ies si intra din calsa, daca o sa fie observate toate miscarile si pe hol si in clasa, intimitatea si libertatea lor este ingradita si calcata in picioare. Asta ca sanu mai vb de cicitoarele de card, care sunt pe baza de unde electromagnetice, chestie care nu este sanatoasa. (unde electromagnetice ca sa detecteze daca este in apropriere o persoana si sa anunte daca a trecut fara sa treaca cardul prin cititor. >.< ) Cum sa nu te ingrijoreze faptul ca generatie tanara este in pericol? Daca ei o sa fie formati de mici cu astfel de sisteme, cum o sa aiba ei puterea mai tarziu sa lupte ptr credinta lor de ex? |
Pai banuiesc ca sunt prea multzi bani la buget si atunci de aia se face sistemu asta :)) .
Asta e pe principu "Ce-i trebuie chelului?Tichie de margaritar". Asa cum cine stie cate mld sau zeci de mld de euro merg pe ce ii mai inseala dracii pe dni de la PDL si pe dnul Basescu sa se inarmeze/faca servicii secrete contra nu stiu caror dusmani imaginari. In stilu asta face toata Romania o cazarma. Cat de imbecil e sistemul,nu e greu de vazut,iei cartela colegului si vizezi ca si cum ar fi intrat si o vizezi ca si cum ar fi iesit :)). Si porma iese ca vin totzi elevi la ore,da de fapt poa sa vina si juma,daca profesoru nu mai face prezentza,ca da bine la statistici :)). Da ce are ma rog sistemu cu strigatu catologului,ca asta e gratis si nici nu poate alt elev sa raspunda in locul unui coleg? Explicatzia: cine stie ce firma a nu stiu carui securist inselat de draci are nevoie de bani si atunci cum sa se faca? Pai mai baga cartele pe undeva. |
Eu propun sa se sponsorizeze de la guvern sa se faca accesu in locuintze pe baza da cartela.Si sa se monitorizeze.
Sa se vada de cetatzenii daca nu cumva ie bagabontzi si merge la mitinguri sa protesteze impotriva PDLui si dlui Basescu care ne conduce pe culmi din ce in ce mai inalte de progres. Ca deja convorbirile telefonice sunt inregistrate! Acum devenind seriosi,eu propun sa mergem si noi in piatza Universitatzii si maine si poimaine si asa mai departe sa protestam impotriva statului politzienesc.Mai bine sa te schilodeasca /omoare fortzele de ordine ca protestezi pasnic pentru o lume mai umana,decat sa te faca un soldat care asculta fara cracnire sa participi la scopurile la care ii mai inseala dracii pe dansii sa le aiba. Acum e legalizata vrajitoria,adica e legal sa te duci sa dai bani la vrajitoare sa blesteme pe careva sa moara sau sa nu mai fie atras de nevasta si asa mai departe. Plus consumul de etnobotanice e legal,fara vreun control. E clar trebuie iesit si protestat si impotriva acestora. |
Ei se pare ca mai bine nu mai mergi la miting,ca poate mai iei si bataie degeaba si amenda si se pare ca nu prea sunt inca televiziuni europene sa filmeze,adica daca luai bataie sa vada cineva prin Europa poate se mai sensibiliza,da asa sa iei bataie degeaba si poate si mai iei si amenda...:((
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:21:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.