tabitha |
28.01.2012 06:54:24 |
Actorul Mircea Albulescu, despre Emil Hossu
"Este o pierdere importantă pentru teatrul românesc, pentru filmul românesc, pentru teatrul radiofonic și pentru televiziune. Un asemenea actor lasă în spate, prin moartea sa, o durere, un gol. A fost un actor important al Teatrului Nottara, cu care m-am cunoscut. Întâmplător, Teatrul Nottara este vizavi de casa mea și mă întâlneam mereu cu el. Cel mai mult mă gândesc acum la soția lui, Catrinel Dumitrescu, care trece prin momente groaznice", a spus Mircea Albulescu. "Nu-mi place să vorbesc la trecut despre actorii care au murit. Cred că Emil Hossu va rămâne în sufletele spectatorilor ca un reper al artei actoricești, al teatrului și cinematografiei", a mai adăugat Mircea Albulescu, făcând referire și la acțiunile civice din ultima perioadă ale lui Emil Hossu.
Nota mea : ma surprinde cat de putini oameni de pe acest forum au gasit de cuviinta sa lase un mic omagiu, o urare pentru vesnicie acum la plecarea dintre noi a lui Emil Hossu. Dar probabil ca ar trebui sa fiu fericita ca Omul a fost lasat in pace, macar n-au aruncat cu pietre in el..
|