Yasmina |
27.01.2012 21:54:01 |
Citat:
În prealabil postat de Raoul
(Post 425284)
Sfarsitul lumii va fi cand in Cer se va completa nr. de ingeri decazuti (care au devenit diavoli si au fost dati afara din Rai). Caci Dumnezeu de aceea l-a facut pe om,pentru ca simtea lipsa acelor ingeri...
Asa stiu eu,contraziceti-ma daca e cazul,nu e nicio suparare. Omul cat traieste invata,nu?
|
acest "adevar"enuntat nu este acelasi lucru cu ce ai afirmat mai devreme ca" nr locurilor din Rai este limitat"=ceea ce naste o intreaga serie de idei neortodoxe.Cand vb despre "locuri din Rai"se subintelege Mantuirea,ori toti oamenii au teoretic dreptul sa se mantuiasca,se dau probe dar locurile nu sunt limitate.
Daca ar fi asa de ce sa mai nastem copiii?Cu cati mai putini oameni,cu atat mai multe sanse de mantuire pt cei existenti(deja).
Eu stiam ca oamenii nu pot deveni ingeri,chiar daca reciproca este posibila(ingerii pot lua forme de oameni,pt a indeplini diverse misiuni).
Daca oamenii nu pot deveni ingeri,atunci cum se va umple locurile goale ale ingerilor cu suflete care au trait pe pamant?
|