AnnaKarenina90 |
01.02.2012 09:36:33 |
Citat:
În prealabil postat de lore86
(Post 426365)
Pana sa continui sa debitezi aberatii te rog sa imi aduci probe(fotografii) ca sora irina a fost rastignita pe cruce si a avut calus in gura. pana atunci consider ca emiti numai ineptii, lilith.
Ineptii tendentioase, ca un dusman al Bisericii, care se mai numeste si agnostic. Ineptii menite sa discrediteze imaginea Bisericii, ineptii formulate de niste ziaristi ca sa creeze senzationalul(ca deh, senzatinalul vinde).
|
Lore draga. In primul rand, numele meu este Anna.
Iar apoi... Nu e nevoie de probe. Nu ai citit mai sus? La Biserica nu merge cu astfel de "trivialitati", ca fotografii si probe concrete. Nu o spun eu, ci un sustinator al preotului de la Tanacu. Apoi, daca vei citi articolele cu atentie, vei observa ca actele lui au fost condamnate chiar de oameni ai Bisericii. Eu nu sunt avocatul diavolului aici. Nici nu ma intereseaza sa discreditez imaginea Bisericii in vreun fel. Nu vorbim de Biserica aici, la modul general, ci de cazul concret al unei tinere bolnave psihic si al unui preot care s'a considerat indreptatit sa faca ce il taie capul. Ca deh, preotii nu sunt oameni, ei nu pot gresi!
Nici macar senzationalul nu ma intereseaza, Lore! Ci adevarul. Presa e murdara, nu e o noutate. Iar eu nu am urmarit cazul in presa, atunci cand s'au petrecut toate acestea. Ci acum, de pe acest thread am citit articolele catre care au fost postate linkuri si am pus niste intrebari legitime. Daca imi ceri sa merg pe principiul "crede si nu cerceta", latri la poarta gresita!
Parerea mea e ca tratamentele preferentiale care au fost si sunt cerute pentru preotul respectiv, nu au nicio motivatie logica. El a gresit, au spus'o si mai marii Bisericii si au spus'o si judecatorii. Acum, ca vina nu e numai a lui, asta e alta poveste. Daca intr'adevar acei doctori impart vina cu dl Corogeanu, sa fie pedepsiti si ei! Daca tu ai tras concluzia ca eu sustin orbeste faptul ca numai preotul e vinovat si ca Biserica merita improscata cu noroi pentru asta, te inseli!
|