Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   Miercurea Cenușii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14594)

Yasmina 02.02.2013 20:12:36

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 500360)
Eu, la ascultatul de muzica in exces. Chiar acum, cind scriu, frate, sunt cu castile pe urechi; ma delectez cu ceva Sabaton si Turisas (ma "topesc" dupa metalul nordic, deh, consecventa de antioccidentalu' lu' peste). Ar trebui sa ma "topesc" dupa mantuire si Cel Care ne-a impropriat-o, si dupa Sfinta Biserica, nu dupa...riff-uri placute auzului si colarez placut gustului. (A mea face un colarez, adica varianta cu faina a grisului cu lapte, de faci dependenta. Si la asta trebuie sa renunt).
Vorbesc serios, chiar daca tonul si formularea sunt usor glumete. M-am gindit mult la asta.

Ehei,metal nordic... Foarte,foarte dependent...
Cred ca mai usor ai sanse sa renunti la felul ala de mancare(chiar,ce-i colarezul asta ?)

Noiembrie 03.02.2013 10:08:28

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 500528)
Off-topic: mi se rupe de consideratiile unora si altora privind muzica ce o asculta cineva, sau la ce zei se inchina diverse popoare. Profetule de carton, fii amabil si cara-te cu off-topicele tale deplasate de aici. Poate nu se stie, dar zeii popoarelor non-crestine NU sunt demoni (asta e fanatism crestin, xeroxat dupa cel vetero-testamentar, si face parte din banal de animalicul instinct de stringere a rindurilor in jurul preotului, pardon, eclesiei, si conducatorului de trib, pardon, presedintelui/monarhului/ce o fi. Repet, se intilneste si la animale sau oamenii "primitivi", intr-o forma macar mai sincera. Bine, "civilizatii" o numesc "afirmarea credintei oficiale si/sau a supunerii fata de stapinire". Adica tot latratul de supunere si unire fata de animalul alfa). Acestea fiind zise, shapeshifting troll, du-te in alta parte!

Celestialule...fii calm si moderat in exprimare si mai ales precaut, ca altfel isi schimba oamenii parerea ca ai fi un CRESTIN practicant, ca de simpli "guristi" infatuati care urla. suntem satuli! O zi buna!

Noiembrie 03.02.2013 10:13:51

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 500448)
n-are a face! nu ma puneti sa postez aici imagini apartinand trupelor Sabaton si Turisas, deoarece sunt demonice, da!
personal, nu aveti decat sa le vizualizati singur pe google, dar eu nu le voi posta aici! sunt revoltatoare! un crestin nu poate asculta asa ceva!

nu, nu stiam.
ati formulat copilareste, trebuia scris: "Stiati ca in Finlanda exista zeul Otso, despre care se povesteste ca e rege al padurii, si care in mitologie, in basm, apare in forma carnala de urs".
pentru ca nu aveti certitudinea existentei acestui Otso, in forma mentionata!

ortodocsii practicanti in mod sigur nu se vor duce!

este o cacofonie acceptata.

1.Nu te face nimeni sa postezi nimic, nu se facea vorbire de asta, citeste atent!
2.Sa inteleg ca dvs. aveti certitudinea modului in care arata zeul Turisas???
3.Stiu din cele citite, domnia voastra nu citeste?
4.nu trebuie sa mearga deoarece nu distribuiam invitatii, pt nu agreez acel tip de muzica
5.eu stiu doar ca "biserica catolica"este o cacofonie acceptata...altfel inseamna ca tot ce iese cu dublul silabei "ca" va mirosi urat?!?

celestial_pottery 03.02.2013 11:35:14

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 500599)
Ehei,metal nordic... Foarte,foarte dependent...
Cred ca mai usor ai sanse sa renunti la felul ala de mancare(chiar,ce-i colarezul asta ?)

Pai inchipuie-ti un gris cu lapte, la care, in loc sa folosesti gris, folosesti faina. E super, crede-ma. Imi place sa gatesc si, evident,sa si maninc ce gatesc. Nu chestii complicate...simple si gustoase.
Si e invers: e mai greu de renuntat la haleala de calitate, multa si des administrata, decit la "patimi culturale", sa le zic asa. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:00:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.