Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   O rugaminte pt cei ce stiu ce le folosescte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1471)

cristinamaria 18.07.2009 01:48:05

Sorry, nu apar. De asemenea nu stiu daca pot citi mesajele private - prin e-mail sunt notificata ca am primit mesaje private insa in casuta postala nu apar decat cele trimise. Crezi ca ar trebui sa intreb administratorul?

cristinamaria 18.07.2009 02:02:27

[COLOR=red]Gata![/COLOR] M-am prins cum se face! Trebuia sa setez niste optiuni din meniuri! Multumesc oricum.

zaharia_2009 18.07.2009 02:08:45

Fratilor va rog nu va suparati .Sunt necunoscator si probabil si ignorant .Am si eu o intrebare : cum faci sa preiei(copiezi) spusele(postarea) cuiva in noul tau raspuns?

cristinamaria 18.07.2009 02:10:54

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 154448)
Fratilor va rog nu va suparati .Sunt necunoscator si probabil si ignorant .Am si eu o intrebare : cum faci sa preiei(copiezi) spusele(postarea) cuiva in noul tau raspuns?

Pai daca apesi pe Quote nu merge? (eu asa am facut aici, ca sunt si eu curioasa sa vad daca iese albastru)

LapetiteMoc 18.07.2009 02:12:02

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 154448)

clic pe QUOTE ... apoi scrii replica sau raspunsul ... Succes! :5:

cristinamaria 18.07.2009 02:12:10

Yes!!! A mers! Deci apesi pe butonul Quote (in fiecare box de text in dreapta jos) si ti se deschide automat o fereastra de raspuns cu citatul in ea, si tu scrii dedesupt ce vrei tu. Ia vezi daca merge.

zaharia_2009 18.07.2009 02:15:34

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 154453)
Yes!!! A mers! Deci apesi pe butonul Quote (in fiecare box de text in dreapta jos) si ti se deschide automat o fereastra de raspuns cu citatul in ea, si tu scrii dedesupt ce vrei tu. Ia vezi daca merge.

Cred ca a mers.
va multumesc !

zaharia_2009 18.07.2009 02:31:07

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 149889)
Pentru cei ce doresc mai multe detalii despre [COLOR=darkred]Manastirea Valea[/COLOR], chiar m'am bucurat de curand, de un articol despre aceasta. Nici nu stiam ca exista aceasta manastire, care, cu toate ca este atat de veche si minunata, putini o cunosc.

Este vrednica de a fi pusa langa celelalte manastiri din judetele Arges si Valcea.

Mie mi se pare acest site interesant .Il urmaresc zilnic nu numai pt. forum. Sunt interesante filmuletele si arhiva de film,articolele,etc.Chiar despre Min.Valea a avut un filmulet suficient de mic ca sa incite(daca ai sa cauti in arhiva il gasesti).Eu cunosc minastirea si pe parintele Daniel(staretul).Sunt in total 3.Nu este o minastire precum sunt lavrele,nu are un rulaj turistic ca si acestea dar este un monumant istoric ,intr-un loc deosebit de pitoresc, o minastire veche la inceput de drum pt. transformare .Bucurestiul nu este departe iar daca este sa veniti pina acolo atunci puteti sa va planificati si altele interesante in drum. Va doresc sa aveti gindul cel bun si sa calatoriti cu folos !

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:37:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.