Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Fratii mei, rugati-va si pentru mine, pacatosul! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14909)

dorinastoica14 29.04.2012 18:43:15

Voi încerca sa citesc Paraclisul Maicii Domnului pentru tine intr/o seara.

N.Priceputu 29.04.2012 18:56:30

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 442079)
Sau poate ca n-ar fi rau chiar sa facem o treaba serioasa si sa ii dam un ajutor fratesc rugindu-ne pt. el intr-un ciclu complet de 40 de zile .
Initiativa nu-mi apartine , este tot a unui frate cu inima buna si sensibil la durerea aproapelui, dar m-am gindit eu ca sa o fac publica .
Mai intii sa vedem daca si citi doritori sunt si apoi vom perfecta si restul de amanunte care tin de noi.

Unul sunt eu.

andra_v 29.04.2012 19:03:24

Dumnezeu sa-ti redea sanatatea si, totodata, sa te intareasca in credinta si in dragoste (asemenea si pe noi)!

zaharia_2009 29.04.2012 19:07:24

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 442123)
Unul sunt eu.

Deocamdata suntem 4:
VladCat
Dorinastoica
NPriceputul
Zaharia

Propunerea unui frate era sa ne rugam cu unul din Paraclisele Maicii Domnului. Eu personal o gasesc f. potrivita si nici nu cred ca este o eventualitate obositoare sa faci 20 minute un paraclis .
Zic sa mai asteptam un pic , poate mai doresc si alti frati sa intinda o mina !

Ana-Maria N 29.04.2012 19:38:57

Ma alatur si eu voua!
Maicuta Domnului sa-ti tamaduiasca ranile trupesti si sa-ti mangaie sufletelul!

zaharia_2009 29.04.2012 20:22:07

Deocamdata suntem 6:

VladCat
Dorinastoica
NPriceputul
Zaharia
anonim-1
Ana-Maria

Daca ne ajuta Dumnezeu si ne stringem macar 10 frati , ar fi f. potrivit deoarece cu o oarecere staruinta am putea acoperi o perioada de 40 de zile .

Daca deranjez pe cineva cu propunerile mele il rog sa ma ierte deoarece atit eu cit mai ale restul fratilor nu facem altceva decit sa cautam crestini cu care sa putem sa ne purtam sarcinile unii altora si sa trecem un pic mai cu nadejde prin incercarile serioase.
Nu este o constringere sau o fronda , este o propunere !

dorinastoica14 29.04.2012 20:26:33

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 442153)
Deocamdata suntem 6:

VladCat
Dorinastoica
NPriceputul
Zaharia
anonim-1
Ana-Maria

Daca ne ajuta Dumnezeu si ne stringem macar 10 frati , ar fi f. potrivit deoarece cu o oarecere staruinta am putea acoperi o perioada de 40 de zile .

Daca deranjez pe cineva cu propunerile mele il rog sa ma ierte deoarece atit eu cit mai ale restul fratilor nu facem altceva decit sa cautam crestini cu care sa putem sa ne purtam sarcinile unii altora si sa trecem un pic mai cu nadejde prin incercarile serioase.

Doamne ajută. Să ne spui când începem și ce rugăciune citim.

cristiboss56 29.04.2012 20:33:04

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 442153)
Deocamdata suntem 6:

VladCat
Dorinastoica
NPriceputul
Zaharia
anonim-1
Ana-Maria

Ma alatur si eu draga Zaharia acestei frumoase initiative , mai ales ca nu se stie niciodata cand vom fi si noi in nevoi , boli sau alte necazuri . Cred si sunt convins ca este cea mai frumoasa si benefica initiativa ce poate fi luata pe acest forum ORTODOX .
Sunt alaturi de fratele nostru si de grupul de rugaciune !
Doamne ajuta !

zaharia_2009 29.04.2012 20:36:48

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 442155)
Doamne ajută. Să ne spui când începem și ce rugăciune citim.

Poate ca alti frati stau in expectativa gindindu-se la cit de insemnata/mare va trebui sa fie nevointa lor si nedorind astfel sa se bage in ceva complicat . Astfel, cred ca este potrivit sa facem cunoscute si restul amanuntelor .

Eu propun ca sa facem Al II-lea Paraclis al Maicii Domnului , timp de 40 de zile.
Mai asteptam si ziua de miine , adica luni 30.04.2012, iar de marti , ziua urmatoare , am putea incepe in ordinea pe care deja am redactat-o.

Miineseara am sa revin si am sa reanunt debutul rugaciunilor .
Orisicine are o propunere constructiva legata de subiect este binevenit.

NB : Iata, si fratele Cristi ni se alatura si speram ca astfel , incet-incet sa ne inmultim !
Bine spune Cristi , orisicind fiecare dintre noi poate ajunge in nevoia de ajutor si tare bine este sa aibe cine sa iti poata purta sarcinile macar un pic , spre ajutor si mult folos .

glykys 29.04.2012 20:50:14

Si eu as dori sa ma alatur in rugaciune.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:41:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.