![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Am mai afirmat ca nu suntem noi in postura de a spune cine se mantuieste si cine nu. Nu-mi displac cei de alta confesiune, dar nu-mi plac sarlatanii. |
exact asta vrea Domnul de la fiecare:roadele Duhului Sfant in umblarea noastra a fiecaruia in relatiile noastre in toate imprejurarile vietii dar facute in credinta.asta inseamna ceva extraordinar:::eu fac asta ca sunt mantuit, ca sunt a Lui Cristos nu fac asta sa fiu mantuit sa fiu primit de El.un prieten de-al meu a contribuit fff mult la construirea unei biserici sau mai multe dar a spus ca nu poate crede ca e mantuit.i-am spus ca mantuirea e un dar nu e o rasplata si Domnul o da cui o primeste nu cui se lupta sa o capete.eu ma lupt sa pastrez mantuirea ,credinta mantuirii caci ce e de fapt mantuirea??o incredintare a inimii ca esti scapat de judecata, de pedeapsa ca mergi direct la Domnul daca mori, caci ai ascultat de El .Asta inseamna cuvintele Domnului mantuire prin credinta.chiar cand gresesc imi cer iertare caci mai gresesc dar primesc garantia iertarii si dovada e ca nu mai fac acea greseala ma feresc de imprejurarile care ma duc la greseala si pacat.Asta-i lupta crestina.
|
Citat:
|
Daca ai mai fi ramas in Ortodoxie, ai fi avut sansa sa traiesti smerenia. Ce inseamna? Ca cu cat urci, iti dai seama de nevrednicia ta. Paradoxal, pe masura ce te apropii de Dumnezeu, te consideri nevrednic de El. A spune ca esti mantuit, tinand seama de smerenie, e dovada cea mai clara nu esti.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:50:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.