![]() |
Myself, chiar nu inteleg de ce ti se pare asa aiurea alaturarea psalmilor cu acatistele. Maica Domnului nu poate fi disociata de Hristos. Nici sfintii.
|
Citat:
|
Citat:
Poti reformula? :) |
Citat:
iartă-mi scrisul...n-am nici o scuză...:65: n-aș vrea să creem vreo animozitate(discordie)...bifurcându-ne opiniile în contradictoriu... |
eu nu inteleg ce vrei sa afli.Ceea ce ti-am scris adineori era copiat din Acatistier, mai exact din primul acatist din aceasta carte, acatist numit Acatistul Bunei vestiri.
Ca acum vrei sa faci cum scrie acolo. cum recomanda Biserica sau faci dupa cum te taie capul, cum vrei tu de cuviinta asta e alta treaba. Nu inteleg de ce ceri parerea unor oameni daca oricum nu ai chef sa asculti si faci doar dupa a ta randuiala? Asa, doar ca sa ne aflam in treaba? |
Citat:
sunt sigur că pe lângă acatistul Bunei vestiri...în acastistierul respectiv se mai aflase și altele... |
Citat:
sincer să fiu încerc cât posibil să urmez pravila bisericească...dar se pare că mai am multe de învățat... toate cele bune în contiunare... Maica Domnului să ne adumbrească cu Omoforul ei... |
Citat:
Imi aduc aminte de o vorba a parintelui Teofil:tipic, tipic, si la inima...nimic. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:38:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.