Citat:
În prealabil postat de heaven
(Post 464352)
Problema se pune,insa,ca lucrurile cu care venim in contact au fiecare un anumit tip de energie la care ne acordam mai mult sau mai putin constient si care ne poate fi benefica sau dimpotriva,cu reprecursiuni negative in viata noastra.
Si eu am ascultat in urma cu ceva ani Rammstein si chiar imi placea,acum insa,e drept ca nu cunosc limba germana si sincer,in afara de cateva cuvinte care nu ma impresionau prea mult,nu am tinut sa stiu toate versurile,deci nu le cunosteam in detaliu semnificatia.Imi placea cum suna si cam atat.Ascultam si Rob Zombie,mi se parea chiar amuzant....dar si multe altele.
Si in prezent mai ascult rock,cand si cand,insa din categoria mai slow,cel heavy,black sau death l-am lasat in umbra unor timpuri care au fost frumoase,dar in care nu ma mai regasesc in prezent.Si cine stie,poate am devenit si mai sensibila la anumite aspecte,pentru ca daca acum ascult rock putin mai hard,il percep la nivel de energie si emotie intr-un mod negativ,asa ca am preferat sa renunt.
|
E mare pacat ca oamenii nu asculta atent versurile formatiilor rock, inteleg ca d-voastra nu cunosteati limba dar mesajul in muzica este esential.
Mesajul are o influenta covarsitoare si asupra muzicii in sine, nu invers. Muzica hard, black, death transmite energie si emotie negativa pentru ca mesajul este negativ.
Cand ascultam muzica rock eram mai mereu suparata, trista, dezamagita chiar depresiva as spune. Toti rockerii din jur erau imbracati in negru, aveau ganduri de suicid, se imbatau etc.
Aveau ca idoli niste cantareti sau formatii formate din oameni, oamenii normali ce transmiteau mesaje negative, oameni pe care ii transformau in idoli pt. ca puneau postere cu ei pe pereti si le purtau fetele pe tricouri, ii imitau in actiuni si in filosofia de viata, in comportment.
De indata ce am renuntat la muzica rock si m-am intors la Dumnezeu mi-am dat seama ca in loc sa cred in Dumnezeu si sa ma inchin lui, sa urmez calea Lui, credeam si urmam niste idoli ce ma faceau sa fiu trista, disperata si pe o cale gresita.
Acum sunt mult mai bucuroasa ca l-am gasit pe Dumnezeu si stiu ca orice s-ar intampla nu trebuie sa disper, nu trebuie sa fiu trista, pentru ca El e alaturi de mine.
M-as bucura daca lumea ar renunta sa isi faca idoli din aceste formatii, de fapt, idoli in general, ce raspandesc mesaje negative, sataniste si daca toata lumea s-ar intoarce la El.
Slava Domnului! Amin