![]() |
Citat:
Numai DUMNEZEU este vesnic sau si noi oamenii??????? |
Citat:
Insusi modalitatea in care punem intrebari de genul celor puse de tine este diferita... Am raspunsuri (si nu numai eu, ci f. multi de pe acest forum) la intrebarile ridicate de tine... Adevarata intrebare pt. tine este: `De ce iti pui aceste intrebari?` In fct. de sinceritatea raspunsului, vei fi sau nu deschis unor discutii... Dar am dubii... Ne-am mai intalnit pe forum, la alte topicuri, iar cand ti-am cerut niste argumente logice, rationale, ai dai bir cu fugitii... Nu cred ca ai puterea sa te exprimi obiectiv in adevaratul sens al cuvantului. |
Te-am intrebat mai sus ceva? De ce nu raspunzi?
|
Pai imi zic..insa nu vad unde scrie `din Dumnezeu`?
|
Citat:
Dar ma rezum la ce vrea acest sait si la aceste conditii care ni se cer. Intrebarile sant puse cu subanteles. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citesc carti din mai multe domenii dar ce scrie in Biblie sa stii ca noi nu intelegem mult, intelegem doar ce arata moralitatea, iar alceva este confuzie pentru multi chiar si pentru Biserica. Nu acuz Biserica ci arat ca trebuie ceva mai mult ca sa poti intelege creatia LUI DUMNEZEU. |
Citat:
|
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea unde scrie in texte... `Dupa asemanare` se refera la faptul ca am fost creati spre a ajunge la desavarsire, se refera la scopul creeri nostre, inseamna `chipul` in potenta... adica avem sadita in noi posibilitatea de a ajunge asemeni lui Dumnzeu - nu suntem perfecti, insa putem ajunge... suntem creati `dupa chipul lui Dumnzeu, si spre asemanarea cu El`... Citeste orice dogmatica ortodoxa si o sa vezi ce inteleg prin `asemanare`....este vorba de o dinamica a chipului, a calitatii de persoana care ne-a fost data de Dumnzeu pt. a fi asemeni Lui...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:31:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.