![]() |
Faptul ca melodiile contin cuvinte ca"Dumnezeu, pocainta, rugaciune" nu le legitimeaza ca ortodoxe.
Duhul acelor melodii e departe de duhul ortodox. Ortodoxia e asociata starii de pace, de liniste, de bucurie.Cantarile ortodoxe inalta sufletul.Sunt ca o rugaciune. Am ascultat muzica asta cu copilasii mei in camera, care se jucau pe covor. La auzul acestor melodii, fetita a zis: mama, schimba, te rog.Nu imi place ...ce fel de muzica e asta? Poate ca ptr un suflet agitat, aceasta muzica aduce liniste. Dar ptr un suflet linistit, aceasta muzica aduce tulburare. Poate ca aceasta muzica e primul pas spre dezghetarea sufletului.Dar de aici pana la un suflet fierbinte e cale lunga. Poate ca si muzica asta are si ea rolul ei, dar doar pana la un anumit punct. |
Citat:
Acuma ascult piesa 5, "Un singur gand". |
Citat:
|
Citat:
De acord cu tine. Citat:
|
cam o prostie din pctul meu de vedere. Rap-ul e rap, e bun, iar unele melodii sunt chiar foarte frumoase, in contextul lor social. Acum, daca ii bagi un Jesus acolo, nu il faci crestin, si de multe ori ii scazi valoarea muzicala. In rest, Cedry2k sa fie sanatos.
|
Citat:
|
Eu una nu am putut sa ascult nici 1 minut,a trebuit sa schimb.
Prea"de cartier",iar lb.romana recitata de baietii astia are un accent ciudat,exagerat.Ritmul este sacadat si suna obsedant,iar cuvintele care chiar daca au mesaje pozitive,sunt rostite printre dinti de parca te palmuie peste fata. Asta a fost impresia mea. |
Citat:
|
asta nu este mindrie!
Citat:
|
asculta si alege ce-i bun!
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:40:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.