![]() |
Citat:
|
La multi ani cu bucurii, draga Mihaela!
Ma bucur ca ai revenit printre noi. |
Dragilor, in finalul cuvantului Bartolomeu Ananaia, postat de mine: - arunca mreaja Petru mai la adanc, adica noi ortodocsii sa aruncam cugetul nostru mai adanc in invatatura ortodoxa pentru innoirea noastra, in trairea crestina, este de fapt explicatia tuturor semenilor nostri fosti ortodocsi care au parasit credinta aceasta minunata. Acestia, deznadajduiti, tristi, munciti, suparati, macinati de dureri, de boli, de necazuri, in loc sa arunce mreaja mai la adanc in ortodoxie sa gaseasca cu adevarat scaparea la Hristos, s-au lasat pacaliti de vanatorii de iluzii. Ce tristeste mare, atat de multi oameni minunati, pacaliti.
|
Multumesc de urari, astazi in prima zi din an nu stiu de ce, si cum, dar gandul meu zboara la toti cei care nu mai sunt ortodocsi si care candva au fost. Am un sentiment de iubire, de trista iubire, de ganduri, sentimente, nu stiu, ma gandesc la voi la toti oamenii care nu mai sunteti ortodocsi si ati fost candva. Va imbratisez si va urez viata lunga cu multa sanatate.
Si iubitilor mei ortodocsi, MANTUIRE!!! |
Citat:
|
An Nou Fericit tuturor!
Sa aveti parte de bucurii si liniste sufleteasca, iar Domnul sa va dea cele de folos pentru mantuire!
Un An Nou Binecuvantat ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:59:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.