N.Priceputu |
17.05.2013 08:45:12 |
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
(Post 519133)
Cand spui "pare a fi cu totul neserioasă", pe ce te bazezi?
|
Mă bazez pe faptul că este prezentată ca o soluție miraculoasă, deși foarte simplă. Se pomenesc vreo două nume, de persoane și de instituții care ar fi studiat-o, însă nu e însoțită de niște referințe serioase. Pe de altă parte, scepticii spun că instituția căreia i se atribuie studiul neagă faptul că i-ar aparține.
Pe net sunt, după cum spune gpalama mărturii de vindecare. Eu, însă, am găsit ceva contrar. Prin urmare nu ne putem lua după ce găsim pe net.
Dar cancerul consider că este o problemă care trebuie tratată cu multă seriozitate, nu cu un tratament după ureche.
Cred în tratamentele naturiste, în special în cele care detoxifică, curăță sângele, țesuturile, și-l revitalizează. Tot pentru asta cred că este bun postul (ajunarea). Există surse credibile care spun că evoluția cancerului poate fi oprită printr-o alimentație naturistă. Însă dacă doar bei limonadă, fără să schimbi celelalte date ale problemei, nu cred că rezolvi mare lucru.
În privința bicarbonatului sunt rezervat în primul rând din cauză că nu este un aliment, că e ceva străin organismului și că nu este foarte recomandat în alimentație, chiar dacă este acceptat.
Totuși, n-am aprofundat problema. Este doar o părere superficială, care poate fi schimbată în funcție de argumentele care pot apărea, de o parte sau de cealaltă.
|